RÓLUNK

csap1

Köszöntelek!

 

Bútorokat vásárolni egy lakótérbe még nem az otthonteremtés…

Azt a bizonyos szívmelengető „édes otthon” érzést a tökéletes formák, harmonizált színek, minőségi anyagok és a praktikum találkozása adja azzal a stílus esszenciával ötvözve, amely tükrözi a személyünk motívumait.
Így kelnek életre az enteriőr darabjai és egységet alkotva válik környezetünk a belsőnk lenyomatává. A “The Showroom” megálmodásakor arra törekedtünk a párommal, hogy az enteriőr értékesítést egy olyan szintre emeljük, ami egyedülálló a hazai piacon. Üzletünk kínálata híres külföldi és hazai tervezők dizájn termékeivel látja el a legfelsőbb igényeket a lakberendezés minden szférájából. A luxus minőség mellett pedig óriási figyelmet szentelünk vásárlóink támogatására, hogy azok is biztos kézben tudhassák otthonuk szépítését, akik tanácstalannak érzik magukat. Mindezt olyan környezetben, hangulatban, időkorlátok nélkül, hogy méltán érezhessék, Nálunk is otthon vannak…

 

Bemutatóterem

 

Multibrand showroom, világmárkákkal és top design termékekkel            

Két szinten, 1200 négyzetméteren, közel 280 gyár kínálatával várunk. A bemutatódarabok hétről hétre változnak és nemzetközi márkák mellett saját, egyedi tervezésű és gyártású bútorainkat is kiállítjuk. Olyan világmárkákat láthatsz élőben, mint például a Calligaris, a Leicht , aTonin Casa, a Kartell vagy a Designers Guild kollekciói.                                                                    Mindenképpen nézz be hozzánk, ha rajongsz az olasz, minőségi lakberendezésért és otthonodat fényűzően szeretnéd berendezni, ám akkor is érdemes betérned, ha lakásod kialakítására szerényebb összeg áll rendelkezésre, de valami szépet, egyedit szeretnél. Nálunk minden megtalálsz a tapétától a konyhabútorig, a csillártól a szőnyegen át a kanapéig, a mosdótól a kerti bútorig. Fontos számunkra, hogy jól érezd magadat nálunk és kényelmesen tudj válogatni, tervezni, hiszen az egyik legfontosabb kérdésről, az otthonodról döntesz. Bemutatótermünk kutyabarát, így hozzánk bátran érkezhetsz kedvenceddel együtt.

 

web

szolgáltatások

  • igény felmérés
  • tervezés
  • árajánlat készítés
  • ügyintézés
  • szállítás, szerelés

Csapatunk

Kaló-Délity Ágnes

Ügyvezető Igazgató

Tel:  +36 20 611 9811

Csohány Borbála

Tervező

Tel: +36 20 611 9811

Izsó Andrea

Tervező, értékesítő

Tel: +36 20 611 9811

Kiss Dóra

Pénzügyi Vezető

Tel: +36 20 611 9811