Innovatív konyha – láthatatlan megoldások

2017.09.11. 

A beépített konyhák nagy népszerűsége egyre több innovatív megoldást hoz magával. A fogantyúk elrejtésével, mellőzésével együtt kezdetben a konyhabútoron jelent meg a push open ajtónyitó rendszer, ami most, néhány évvel később a háztartási gépeken is visszaköszön. A Miele háztartási gépei például egyetlen gombnyomásra nyílnak (visszacsukni egy laza kézmozdulattal tudjuk őket).

 

Cikk folytatása

Nyomtatás Email

English Panels

2017.08.04.

 

Az English Panels falburkolat rendszerére klasszikus elegancia, letisztultság és az egyedi igényekhez való rendkívüli alkalmazkodás jellemző. A designerek a tervezés az alkotás folyamán végig szem előtt tartották a precíz formákat, a pontos arányokat. Ezentúl nagy gondot fordítanak az ideális faanyagok kiválasztására, a hibátlan illeszthetőségre, és könnyű installálásra.

Cikk folytatása

Nyomtatás Email

Igényekre szabott páraelszívás

2017.07.27.

 

Talán nem a konyhatervezés legizgalmasabb pontja a páraelszívó kiválasztása, mégis foglalkozni kell vele. A megjelenés mellett, legalább annyira fontosak – ha nem fontosabbak – a technikai paraméterek. Mai bejegyzésemben a számotokra ideális páraleszívó kiválasztásához olvashattok néhány hasznos tippet, tanácsot.

Cikk folytatása

Nyomtatás Email

Laokoon Design falburkolatok

2017.07.17.

 

A 2011-ben Szentirmai-Joly Zsuzsanna – a mozgószövet feltalálója - által alapított Laookon Design az elmúlt évben debültált innovatív beltéri falburkolatával, ami lelkes fogadtatásra talált a látványos textúráinak és könnyű installálásának köszönhetően. A metál és földtónusok mellett egyéb, menta, vagy éppen élénk sárga színekben is elérhető panelekkel könnyedén meghitt hangulat teremthető az otthonokban.

Cikk folytatása

Nyomtatás Email

Csúcs design a fürdőszobában

2017.07.05.

 

A folyamatos kutatásoknak, technológiai fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb anyagok kerülnek felfedezésre, felhasználásra. A fürdőszobai berendezések gyártásában például egyre népszerűbb a Corian valamint a Cristalplant.

Cikk folytatása

Nyomtatás Email

További cikkek...