Design és megbízható német minőség a konyhában

2015.03.31.

Leicht konyha - The Showroom

A Leicht több évtizedes tapasztalatával mesterien ötvözi a designt, a funkcionalitást és a kiváló minőséget. Konyhabútorai tökéletesen illeszkednek az enteriőrökbe, legyen az modern, nagypolgári, skandináv vagy country stílusú. A gyár példaértékű üzletpolitikája szerint, a divatos formatervezés mindenki számára elérhető, hiszen ugyanarra a designra 8 árkategóriát képzett. Az árfekvés különbségét jelentő bútoranyag kiírás viszont egyenértékűen garantálja a Leicht megbízható minőségét, precizitását.

 

Leicht konyha The Showroom
A konyhabútorok minden eleme - a vasalatoktól a munkapultokon át a fiókrendezőkig - saját tervezés és gyártás, éppen ezért minden méretre szabott, milliméterre stimmel és tökéletesen összeillik. A színek és textúrák ugyanúgy összepasszolnak, mint a frontok és a fogantyúk. Minden a tökéletességet szolgálja.

Leicht konyha The Showroom
A konyhák tervezése során a Leicht designerei számára fő szempont, hogy a főzés kreatív folyamat, egyszerre öröm és kihívás, amihez professzionális környezet szükséges. Fontos, hogy minden elérhető legyen, „kézre álljon” és harmonikus egységet alkosson. A színek kontrasztja, a felületek tapintása és látványa a hazaérkezés örömét sugározza, olyan teret hozzon létre, ahol élvezet élni és tevékenykedni.

Leicht konyha The Showroom
A 2015-ös év újdonsága, hogy az előlapoknál megjelent a nyers beton, a lime tölgy és a „füstös” havanna tölgy. Továbbra is trendinek számít a magas fényű fehér, ám az eddigi színpalettát a narancsvörös Cayenne és a szürke meleg árnyalatai bővítik. A márka tudatosságát jól mutatja, hogy néhány színmintát levédetett és azok csak a Leicht kínálatában vásárolhatóak meg.

Leicht konyha The Showroom
Ha konyhát tervezel vagy éppen felújítanál, gyere el bemutatótermünkbe, ahol a Leicht részletgazdag elemjegyzékéből megalkothatjuk számodra a tökéletes konyhát.

 

Cimkék: : Leicht, konyha, konyhabútor

Nyomtatás Email

Vendégvárás felsőfokon

Vendégvárás felsőfokon

Végre Májust írunk, mindössze másfél hónap...
Bővebben

Anyák Napi ajándékötletek

Anyák Napi ajándékötletek

 2016.04.28. Az anyák megünneplésének...
Bővebben