Színes és kényelmes: 9 irodai szék

2015.04.20.

A gerinc számára az ülőhelyzet a legnehezebb pozíció és a sport sem ellensúlyozza azt a megterhelést, amit az ülés jelent a szervezet számára. Egy jó irodai szék viszont életbevágóan fontos.

The Showroom irodai székek

Az ergonomikus szék illeszkedik a test egyediségéhez, arányaihoz, miközben a legkedvezőbb és a legkényelmesebb pozícióban tartja. Gázrugós, szinkronmechanikás, fékezett görgős, derékhajlathoz igazítható, állítható fej és kartámasszal rendelkezik.

The Showroom irodai székek

Ha beállítottuk a széket, érdemes megvizsgálni a szék és az íróasztal viszonyát is. A kényelmes ülőhelyzet azonnal kibillen egyensúlyi állapotából, ha túl magas vagy túl alacsony az asztal. Mindegy, hogy nyújtózkodunk vagy görnyedünk, ez is, az is fokozott terhelést jelent, amitől fáradékonyabbak, elgyötörtebbek leszünk.

The Showroom irodai székek

Az ergonomikus asztal lényege az asztal állítható magasságban rejlik és a standard 74 cm magason – ülőmagasság - lévő asztaltop további, általában 60-110 centivel növelhető. Ezzel az emelhető terjedelemmel érhető el, hogy az asztal ülő és álló helyzetű munkavégzésre is alkalmas.

The Showroom irodai székek

Olykor már az is javítja az ülőhelyzetet, ha kihasználjuk az asztallábak 0-5 centi közötti állíthatóságát, ami a talaj egyenetlenségét hivatott kikompenzálni. Ám az így nyert pár centi még nem egyenlő az ergonomikus munkaállomással, és a jó szék mellé be kell szerezni egy jó asztalt is. Utóbbi akár személyre szabott, egyedi gyártású is lehet.

The Showroom irodai székek

 

Az irodai székek kínálata az elmúlt években sokat színesedett. Azonos műszaki tartalom mellett a tervezők élénk színekkel, meglepő formákkal és textúrákkal jelentkeztek. A klasszikus fekete a mai napig tartja magát, de hódítanak a pirosak, a türkizek és az inspiráló, vagány minták is.

The Showroom irodai székek

 

Cimkék: : irodai szék, ergonomikus szék, iroda, szék, operatív szék, ergonomikus iroda, íróasztal

Nyomtatás Email

Vendégvárás felsőfokon

Vendégvárás felsőfokon

Végre Májust írunk, mindössze másfél hónap...
Bővebben

Anyák Napi ajándékötletek

Anyák Napi ajándékötletek

 2016.04.28. Az anyák megünneplésének...
Bővebben