7 items tagged "Boca do Lobo"

 • (Öt)karikás játékok a The Showroomban

  2016.08.15.

   

  Most, hogy javában folynak az Olimpiai Játékok, csapatunk is kiválóan teljesít, így mi is mindenhol „karikákat” látunk. Ennek apropóján a mai bejegyzésemben néhány „karikás” modellt gyűjtöttem össze…

 • Brazília színei

  2016.08.22.

   

  Ez év augusztusában minden az olimpiáról szól. Itt, a blogon ezzel kapcsolatban bemutattuk már egy-egy olyan nálunk vendégeskedő sportkiválóságot, mint Hosszú Katinka (itt:http://bit.ly/sportkivalosagok), aki ez alkalommal is rendkívüli teljesítményt produkál a versenyek során. Emellett fejtegettem már az öt karika jelentését és válogattam „karikás” termékek közül (itt: http://bit.ly/otkarikasjatekok)

 • Fókuszban a tükör

  2016.07.25.

   

  Mai bejegyzésem egy találós kérdéssel kezdem:

  Mi lehet az? … Több, mint dekoráció. A kis terekben növeli a tágasságot. A sötét szobát világosabbá teheted vele. Nem utolsó sorban, figyelmeztet, ha elkenődik a rúzsod. Mindehhez azonban szükség van egy falra is, amire felfüggesztheted, aminek neki támaszthatod.

   

 • Fókuszban az őszi/téli trendszínek

  2016.09.05.

   

  A lendületes, nyüzsgő nyári időszakot követően ősszel minden kicsit lelassul, életvitelünk kicsit megváltozik. Ilyen idő tájt többször kerülhet középpontba az otthonok arculatának megváltoztatása, felfrissítése is. Mostani bejegyzésem (főképp) azokhoz szól, akik ezt a megújulást szeretnék trendkövető módon megvalósítani.

 • Ideális home office

  2016.08.29.

   

  Most, hogy elmúlt a nyár, megkezdődik az iskola és talán mi felnőttek is újra kicsit több időt töltünk az íróasztal mellett. Ezekben a hetekben bemutatótermünkben is egyre gyakrabban hangzik el a kérdés: hogyan válasszak munkaszéket, íróasztalt otthonra?

 • Így lesz tökéletes a piknik

  2016.08.01.

   

  Ilyenkor nyáron, amikor később sötétedik és az éjszakák sem olyan hűvösek, remek program lehet egy jó hangulatú kerti party, vagy egy megszervezett piknik a természet lágy ölén, melynek sikerességéhez, a nagyszerű társaság mellett sok más is hozzájárulhat.

 • Sportkiválóságok a The Showroomban

  2016.08.08.

   

  Már megkezdődtek a 2016-os nyári olimpiai játékok, melynek első napján Szász Emese mellett, Hosszú Katinka is aranyérmet szerzett. Ennek kapcsán mai bejegyzésünkben szeretnénk felidézni néhány számunkra kedves emléket, melyek egy-egy magyar sport kiválóság nevéhez köthetők.

EasyTagCloud v2.8