3 items tagged "AYTM"

 • A gyertya, mint hangulatfelelős

  2016.12.12.

   

  Az emberiség már több mint 2000 éve használja a gyertyát. Évszázadokon át elengedhetetlen háztartási kelléknek számított, ma pedig az egyik legnépszerűbb, legköltséghatékonyabb dekorációs elem az otthonokban. Néhány gyertyával könnyedén teremthetsz meghitt hangulatot, hozhatsz fényt a hideg és sötét téli délutánokba, estékbe. Egy szép gyertyatartó amellett, hogy ad egy csipetnyi pluszt az enteriőrhöz, praktikus is, hiszen megvédi a bútorokat az esetlegesen lecsepegő viasz okozta sérülésektől.

 • A márvány reneszánsza

  2017.02.23.

   

  A márvány olyan, kalcitból és/vagy dolomitból álló metamorf kőzet, amelynek karbonátásvány-tartalma az 50%-ot meghaladja. Szerkezete tömör, szemcsés, színe a különböző szennyeződések szerint a fehértől, a feketéig változik.

 • Geometria a lakberendezésben

  2017.03.02.

   

  A geometrikus minták óriási népszerűségnek örvendenek, megtalálod őket, a művészetek, a divat, az építészet és a lakberendezés területén, számtalanszor köszönnek vissza a legtrendibb magazinok hasábjairól is. Ez nem meglepő, hiszen az építészeti tervek – koncepciók, a bútorok és a különböző lakberendezési irányvonalak is egyszerű geometriákra épülnek.

  Ezek a formák és minták segítenek megnyugtató, ugyanakkor izgalmas hangulatot teremteni az enteriőrben a méretüktől és a szobában uralkodó színektől függően.

EasyTagCloud v2.8