7 items tagged "Calligaris"

 • Az ősz kedvence a Calligaris és a Dall’Agnese!

  2014.03.02.

  The Showroom Calligaris

  Óriási kedvezménnyel várjuk a két márka kedvelőit, mint a bemutatótermi darabok, mint az előrendelések esetében!

 • Éjjeliszekrény versus lerakó asztal

  2017.06.27.

   

  Az ágy melletti tároló az egyik legjobb példa arra, hogy egy bútor kiválasztásánál egyformán fontos a funkció és a design. Hiába van például egy tökéletesen szép lerakóasztal az ágy mellett, ha nem éred el kényelmesen az éjjeli lámpa kapcsolóját, ugyanakkor attól függetlenül, hogy az éjjeli szekrény mindent elnyel, nem biztos, hogy megjelenésében is öltözteti az enteriőrt.

 • Főszerepben a Calligaris székek

  2015.04.09.

  The Showroom Calligaris székek

  Antonio Calligaris 1923-ban alapította asztalosműhelyét, amely az Olaszországban népszerű „Marocca” székre specializálódott. A stabil, nagy teherbírású szék kerete fából készült, ülőfelülete pedig szövött szalmából.

  Ez a szék ugyanolyan ikonikus, mint a Vespa robogó vagy a limoncello, és olaszországi nyaralások során a mai napig találkozni lehet vele eldugott városok bárjaiban vagy árnyékos falak mentén, ahova a „mamma”-k szoktak kiülni a szieszta végén beszélgetni.

 • Legyen virág mindenhol

  2015.09.01.

  Calligaris váza

  Hamarosan itt az ősz, mi pedig igyekszünk kicsit tovább őrizni a nyár vidám, színes hangulatát a falak közt.

 • Olasz design Budapesten

  The Showroom referenciaA Csalán utcai lakás ötvözi a klasszikust a modernnel, a divatost a praktikussal. A teret a bútorok, szőnyegek osztják funkció szerint. A lakás domináns darabjai a Cattelan Italia Spyder Wood asztala és a körülötte álló Tonin Casa Mivida székek. A falon a Cattelan Italia Drop bortartója kapott helyet, ami praktikumán túl, csepp formájával egyben elegáns fali dísz is.

 • Tippek a gyerekszoba berendezésére

  2016.05.24.

  A gyermekek birodalmának alakítása a csecsemőkortól a felnőtté válásig folyamatos feladat. Fejlődésüket nem csak a szülőkkel való kapcsolat, de környezetük is nagyban meghatározza. A szobájukban megteremtett harmónia, rend, tisztaság, fények, színek mind-mind elkísérik őket felnőttként is.

 • Vigyél színt a falak közé - CALLIGARIS / LEVANTE...

  2015.09.29.

  Calligaris Levante

  A Calligaris család által az 1920-as évek elején alapított apró asztalos manufaktúra, az eltelt több mint 90 év alatt, a legnagyobb nemzetközi bútor gyártók közé nőtte ki magát.

EasyTagCloud v2.8