11 items tagged "Tonin Casa"

 • (Öt)karikás játékok a The Showroomban

  2016.08.15.

   

  Most, hogy javában folynak az Olimpiai Játékok, csapatunk is kiválóan teljesít, így mi is mindenhol „karikákat” látunk. Ennek apropóján a mai bejegyzésemben néhány „karikás” modellt gyűjtöttem össze…

 • Brazília színei

  2016.08.22.

   

  Ez év augusztusában minden az olimpiáról szól. Itt, a blogon ezzel kapcsolatban bemutattuk már egy-egy olyan nálunk vendégeskedő sportkiválóságot, mint Hosszú Katinka (itt:http://bit.ly/sportkivalosagok), aki ez alkalommal is rendkívüli teljesítményt produkál a versenyek során. Emellett fejtegettem már az öt karika jelentését és válogattam „karikás” termékek közül (itt: http://bit.ly/otkarikasjatekok)

 • Éjjeliszekrény versus lerakó asztal

  2017.06.27.

   

  Az ágy melletti tároló az egyik legjobb példa arra, hogy egy bútor kiválasztásánál egyformán fontos a funkció és a design. Hiába van például egy tökéletesen szép lerakóasztal az ágy mellett, ha nem éred el kényelmesen az éjjeli lámpa kapcsolóját, ugyanakkor attól függetlenül, hogy az éjjeli szekrény mindent elnyel, nem biztos, hogy megjelenésében is öltözteti az enteriőrt.

 • Fókuszban a tükör

  2016.07.25.

   

  Mai bejegyzésem egy találós kérdéssel kezdem:

  Mi lehet az? … Több, mint dekoráció. A kis terekben növeli a tágasságot. A sötét szobát világosabbá teheted vele. Nem utolsó sorban, figyelmeztet, ha elkenődik a rúzsod. Mindehhez azonban szükség van egy falra is, amire felfüggesztheted, aminek neki támaszthatod.

   

 • Fókuszban az őszi/téli trendszínek

  2016.09.05.

   

  A lendületes, nyüzsgő nyári időszakot követően ősszel minden kicsit lelassul, életvitelünk kicsit megváltozik. Ilyen idő tájt többször kerülhet középpontba az otthonok arculatának megváltoztatása, felfrissítése is. Mostani bejegyzésem (főképp) azokhoz szól, akik ezt a megújulást szeretnék trendkövető módon megvalósítani.

 • Hosszú Katinka a The Showroomban!

  2015.01.27.

  Hosszú Katinka a The Showroomban

  Decemberben a Sport and Life prémium stílusmagazin exkluzív anyagának fotózásához volt szerencsénk biztosítani a helyszínt.
  Mindig örülünk, amikor magazinfotózáshoz nyújthatunk segítséget, hiszen ilyenkor bennünket is ösztönöz a téma, szívesen hozunk létre egy-egy új enteriőrt a bemutatóteremben a témához kapcsolódóan.

  Ezúttal egy igen színvonalas, tavaly márciusban útjára indult lap, a Sport and Life férfi magazin készítette el fotósorozatát a The Showroomban. Izgatottak voltunk, hiszen a hihetetlen sikereket elérő Hosszú Katinka és edzője, egyúttal, férje Shane Tushup voltak a fotózás alanyai.

 • Ideális home office

  2016.08.29.

   

  Most, hogy elmúlt a nyár, megkezdődik az iskola és talán mi felnőttek is újra kicsit több időt töltünk az íróasztal mellett. Ezekben a hetekben bemutatótermünkben is egyre gyakrabban hangzik el a kérdés: hogyan válasszak munkaszéket, íróasztalt otthonra?

 • Így lesz tökéletes a piknik

  2016.08.01.

   

  Ilyenkor nyáron, amikor később sötétedik és az éjszakák sem olyan hűvösek, remek program lehet egy jó hangulatú kerti party, vagy egy megszervezett piknik a természet lágy ölén, melynek sikerességéhez, a nagyszerű társaság mellett sok más is hozzájárulhat.

 • Így válassz tv állványt otthonra

  2016.12.19.

   

  Manapság minden háztartásban van legalább egy tévé, ami a legtöbb esetben a nappaliban kap helyet, hiszen itt tud összeülni a család apraja-nagyja.

  Az egyre bővülő TV designok más és más állványt, függesztési pontot, kompakt médiafalakat igényelnek. A bútoripar is lépést tart a multimédiás eszközök széles és sűrűn megújuló kínálatával ezért alábbi bejegyzésemben bemutatok néhány lehetőséget, hogyan és hol tartsd a tévédet, hogy megőrizd otthonod stílusát, kiemeld TV-d formatervezését és ergonómiában se lőj mellé.

 • Olasz design Budapesten

  The Showroom referenciaA Csalán utcai lakás ötvözi a klasszikust a modernnel, a divatost a praktikussal. A teret a bútorok, szőnyegek osztják funkció szerint. A lakás domináns darabjai a Cattelan Italia Spyder Wood asztala és a körülötte álló Tonin Casa Mivida székek. A falon a Cattelan Italia Drop bortartója kapott helyet, ami praktikumán túl, csepp formájával egyben elegáns fali dísz is.

 • Sportkiválóságok a The Showroomban

  2016.08.08.

   

  Már megkezdődtek a 2016-os nyári olimpiai játékok, melynek első napján Szász Emese mellett, Hosszú Katinka is aranyérmet szerzett. Ennek kapcsán mai bejegyzésünkben szeretnénk felidézni néhány számunkra kedves emléket, melyek egy-egy magyar sport kiválóság nevéhez köthetők.

EasyTagCloud v2.8