20 items tagged "Cattelan Italia"

 • (Öt)karikás játékok a The Showroomban

  2016.08.15.

   

  Most, hogy javában folynak az Olimpiai Játékok, csapatunk is kiválóan teljesít, így mi is mindenhol „karikákat” látunk. Ennek apropóján a mai bejegyzésemben néhány „karikás” modellt gyűjtöttem össze…

 • Bőrbútor ápolása

  2016.10.03.

   

  Bőr bútort vásárolni az otthonodba valódi befektetés, ezért ápolására ajánlott figyelmet fordítani. Mielőtt megijednél: a bőr bútorok gondozása sem bonyolultabb, mint bármely egyéb darabé, tanácsos viszont néhány ökölszabályt betartani. Hogy mik ezek? Ha tovább olvasol, megtudod…

 • Brazília színei

  2016.08.22.

   

  Ez év augusztusában minden az olimpiáról szól. Itt, a blogon ezzel kapcsolatban bemutattuk már egy-egy olyan nálunk vendégeskedő sportkiválóságot, mint Hosszú Katinka (itt:http://bit.ly/sportkivalosagok), aki ez alkalommal is rendkívüli teljesítményt produkál a versenyek során. Emellett fejtegettem már az öt karika jelentését és válogattam „karikás” termékek közül (itt: http://bit.ly/otkarikasjatekok)

 • Cattelan Italia újdonságok

  2017.05.22.

   

  Giorgio Cattelan egy 7 gyermekes család legifjabb tagjaként látta meg a napvilágot, az olaszországi Thiene-ben. Édesapja közismert ácsként dolgozott, így a friss fa illata, a bútorkészítés már gyermekkorában magával ragadta.

 • Dohányzó asztal vs lerakóasztal

  2016.06.06.

   

  Egy szupermodell rúzs nélkül? Nem az igazi, ahogy a nappali lerakó asztal vagy dohányzó asztal nélkül… mutatós, de vele együtt válhat tökéletessé !

 • Éjjeliszekrény versus lerakó asztal

  2017.06.27.

   

  Az ágy melletti tároló az egyik legjobb példa arra, hogy egy bútor kiválasztásánál egyformán fontos a funkció és a design. Hiába van például egy tökéletesen szép lerakóasztal az ágy mellett, ha nem éred el kényelmesen az éjjeli lámpa kapcsolóját, ugyanakkor attól függetlenül, hogy az éjjeli szekrény mindent elnyel, nem biztos, hogy megjelenésében is öltözteti az enteriőrt.

 • Fókuszban a szőnyeg

  2016.09.26.

   

  A tér egyik legmeghatározóbb eleme a szőnyeg, mely textúrájával, színével, mintájával nagyban befolyásolja az enteriőr hangulatát. Ebből kifolyólag kiválasztása figyelmet érdemel.

 • Fókuszban a tükör

  2016.07.25.

   

  Mai bejegyzésem egy találós kérdéssel kezdem:

  Mi lehet az? … Több, mint dekoráció. A kis terekben növeli a tágasságot. A sötét szobát világosabbá teheted vele. Nem utolsó sorban, figyelmeztet, ha elkenődik a rúzsod. Mindehhez azonban szükség van egy falra is, amire felfüggesztheted, aminek neki támaszthatod.

   

 • Fókuszban az ágy

  2016.09.12.

   

  Tudtad, hogy életünk egy harmadát alvással töltjük? Néhány napos alváshiány után komoly pszichés zavarokat figyelhetünk meg magunkon: nem tudunk koncentrálni, ingerültebbek lehetünk, nehezebben végezzük el a rutinfeladatokat is. Az alvás azon túl, hogy pihentet regeneráló hatással van az agy működésére, erősíti az immun- és idegrendszert. Többek között emiatt is érdemes figyelmet fordítani az ideális ágy és matrac kiválasztására.

 • Fókuszban az őszi/téli trendszínek

  2016.09.05.

   

  A lendületes, nyüzsgő nyári időszakot követően ősszel minden kicsit lelassul, életvitelünk kicsit megváltozik. Ilyen idő tájt többször kerülhet középpontba az otthonok arculatának megváltoztatása, felfrissítése is. Mostani bejegyzésem (főképp) azokhoz szól, akik ezt a megújulást szeretnék trendkövető módon megvalósítani.

 • Ideális home office

  2016.08.29.

   

  Most, hogy elmúlt a nyár, megkezdődik az iskola és talán mi felnőttek is újra kicsit több időt töltünk az íróasztal mellett. Ezekben a hetekben bemutatótermünkben is egyre gyakrabban hangzik el a kérdés: hogyan válasszak munkaszéket, íróasztalt otthonra?

 • Így lesz tökéletes a piknik

  2016.08.01.

   

  Ilyenkor nyáron, amikor később sötétedik és az éjszakák sem olyan hűvösek, remek program lehet egy jó hangulatú kerti party, vagy egy megszervezett piknik a természet lágy ölén, melynek sikerességéhez, a nagyszerű társaság mellett sok más is hozzájárulhat.

 • Így válassz tv állványt otthonra

  2016.12.19.

   

  Manapság minden háztartásban van legalább egy tévé, ami a legtöbb esetben a nappaliban kap helyet, hiszen itt tud összeülni a család apraja-nagyja.

  Az egyre bővülő TV designok más és más állványt, függesztési pontot, kompakt médiafalakat igényelnek. A bútoripar is lépést tart a multimédiás eszközök széles és sűrűn megújuló kínálatával ezért alábbi bejegyzésemben bemutatok néhány lehetőséget, hogyan és hol tartsd a tévédet, hogy megőrizd otthonod stílusát, kiemeld TV-d formatervezését és ergonómiában se lőj mellé.

 • Karim Rashid

  2016.10.10.

   

  Karim Rashid a bútor, a világítás, a divat valamint a belsőépítészet egyik legmeghatározóbb személyisége napjainkban. Az egyiptomi születésű sztárdesigner Kanadában nőtt fel, jelenleg családjával New Yorkban él és alkot.

 • Kültéri bútorok téliesítése

  2016.09.19.

   

  Te is azok közé tartozol, akik tavasztól egészen kora őszig legszívesebben a kertben, teraszon töltik szabadidejüket? Akkor biztosan szíveden viseled kültéri bútoraid tisztán- és karbantartását. A nyár elmúltával, a közelgő hideg, nedves, esős, fagyos időszak közeledtével ideje átgondolni kedvenc kültéri bútoraid téli tárolását.

 • Okos bútorok - helytakarékos megoldások kis életterekben

  2017.05.02.

   

  Az elmúlt években az ingatlanárak emelkedésével egyenesen arányosan csökkent az életterek mérete, ezért egyre nagyobb az igény az okos – helytakarékos megoldásokra. Egy térnek nem feltétlenül kell túlzsúfoltnak, élhetetlennek lennie azért, mert aprócska.

 • Olasz design Budapesten

  The Showroom referenciaA Csalán utcai lakás ötvözi a klasszikust a modernnel, a divatost a praktikussal. A teret a bútorok, szőnyegek osztják funkció szerint. A lakás domináns darabjai a Cattelan Italia Spyder Wood asztala és a körülötte álló Tonin Casa Mivida székek. A falon a Cattelan Italia Drop bortartója kapott helyet, ami praktikumán túl, csepp formájával egyben elegáns fali dísz is.

 • Praktikum és design – lehetőségek a terek tagolására

  2017.03.24.

   

  Lakásvásárláskor gyakran kihívás lehet a terek megfelelő tagolása. Amíg a kisebb méretű garzonokban az egyes funkciók elkülönítése, addig a nagyobb léptékű terekben a grandiózus méretek csökkentése lehet a fő cél. Mindkét esetben remek megoldást jelenthet a térelválasztók alkalmazása.

  Ezek a szerkezetek számos formában, stílusban, anyagban és színben elérthetők, csak rajtad múlik, mit választasz.

 • Sportkiválóságok a The Showroomban

  2016.08.08.

   

  Már megkezdődtek a 2016-os nyári olimpiai játékok, melynek első napján Szász Emese mellett, Hosszú Katinka is aranyérmet szerzett. Ennek kapcsán mai bejegyzésünkben szeretnénk felidézni néhány számunkra kedves emléket, melyek egy-egy magyar sport kiválóság nevéhez köthetők.

 • Vissza a természethez – a legfrissebb trendek a Milánói Bútorvásárról

  2017.04.24.

   

  Április 5-9 között, 56. alkalommal rendezték meg a rangos bútorkiállítást, a Salone Del Mobile-t. 1961 óta, minden év április első heteiben Milánóban összegyűlnek a világ vezető bútorgyárai, akik több, mint 300.000 látogató számára mutatják be a legfrissebb trendeket és a legújabb kollekciókat.

EasyTagCloud v2.8