4 items tagged "Wall & Deco"

 • A FENIX forradalma

  2017.09.

   

  A konyha otthonunk egyik leginkább igénybe vett helyisége, ahol érdemes minőségi alapanyagokból készült, időtálló bútort, munkafelületet választani. Tökéletes döntés lehet, az innovációiról híres, olasz Arpa Industrial által kifejlesztett FENIX NTM nanotechnológiás, sokoldalúan felhasználható anyaga.

 • Geometria a lakberendezésben

  2017.03.02.

   

  A geometrikus minták óriási népszerűségnek örvendenek, megtalálod őket, a művészetek, a divat, az építészet és a lakberendezés területén, számtalanszor köszönnek vissza a legtrendibb magazinok hasábjairól is. Ez nem meglepő, hiszen az építészeti tervek – koncepciók, a bútorok és a különböző lakberendezési irányvonalak is egyszerű geometriákra épülnek.

  Ezek a formák és minták segítenek megnyugtató, ugyanakkor izgalmas hangulatot teremteni az enteriőrben a méretüktől és a szobában uralkodó színektől függően.

 • Olasz design Budapesten

  The Showroom referenciaA Csalán utcai lakás ötvözi a klasszikust a modernnel, a divatost a praktikussal. A teret a bútorok, szőnyegek osztják funkció szerint. A lakás domináns darabjai a Cattelan Italia Spyder Wood asztala és a körülötte álló Tonin Casa Mivida székek. A falon a Cattelan Italia Drop bortartója kapott helyet, ami praktikumán túl, csepp formájával egyben elegáns fali dísz is.

 • Tippek a tökéletes tapéta kiválasztásához

  2016.05.20.

  A tapéták újra reneszánszukat élik, legyenek ezek egyszínű, anyagukban strukturált, hatalmas virágokkal díszítettek vagy éppen trendi chevron mintásak. Tapétával dekorálni azért is jó ötlet, mert meghatározhatja az egész enteriőr alap hangulatát, ráadásul könnyű a tisztántarthatóság miatt időtálló befektetés is. Használatukkal könnyen teremthetsz romantikus, bohém vagy akár letisztult modern atmoszférát.

EasyTagCloud v2.8