3 items tagged "ADRIANI & ROSSI EDIZIONI"

 • A FENIX forradalma

  2017.09.

   

  A konyha otthonunk egyik leginkább igénybe vett helyisége, ahol érdemes minőségi alapanyagokból készült, időtálló bútort, munkafelületet választani. Tökéletes döntés lehet, az innovációiról híres, olasz Arpa Industrial által kifejlesztett FENIX NTM nanotechnológiás, sokoldalúan felhasználható anyaga.

 • Geometria a lakberendezésben

  2017.03.02.

   

  A geometrikus minták óriási népszerűségnek örvendenek, megtalálod őket, a művészetek, a divat, az építészet és a lakberendezés területén, számtalanszor köszönnek vissza a legtrendibb magazinok hasábjairól is. Ez nem meglepő, hiszen az építészeti tervek – koncepciók, a bútorok és a különböző lakberendezési irányvonalak is egyszerű geometriákra épülnek.

  Ezek a formák és minták segítenek megnyugtató, ugyanakkor izgalmas hangulatot teremteni az enteriőrben a méretüktől és a szobában uralkodó színektől függően.

 • Világító cseresznyék

  2015.07.16.

  The Showroom ADRIANI & ROSSI EDIZIONI cseresznye lámpák 

  Játékos és vidám... néha még zöldesen éretlen, leginkább azonban élénk piros, bordó vagy mély vörös...egyikük még apróka, másikuk már nagyra nőtt... van hogy magányosan, van hogy párban lóg, néha azonban a földön hever... egyszer matt, mintha a fa legtetején kissé már porosan várakozna, máskor feszesen és fényesen duzzad, akár egy hűsítő gyors nyári zápor után... ha ránézel mosolyogsz, és ösztönösen nyújtod érte a kezed, pont ahogy az igazi, harsogó, friss ropogós cseresznye után is...

EasyTagCloud v2.8