3 items tagged "ZENZA"

 • A gyertya, mint hangulatfelelős

  2016.12.12.

   

  Az emberiség már több mint 2000 éve használja a gyertyát. Évszázadokon át elengedhetetlen háztartási kelléknek számított, ma pedig az egyik legnépszerűbb, legköltséghatékonyabb dekorációs elem az otthonokban. Néhány gyertyával könnyedén teremthetsz meghitt hangulatot, hozhatsz fényt a hideg és sötét téli délutánokba, estékbe. Egy szép gyertyatartó amellett, hogy ad egy csipetnyi pluszt az enteriőrhöz, praktikus is, hiszen megvédi a bútorokat az esetlegesen lecsepegő viasz okozta sérülésektől.

 • Anyák Napi ajándékötletek

   2016.04.28.

  Kitchen aid

  Az anyák megünneplésének története az ókori Görögországba nyúlik vissza. Akkoriban tavaszi ünnepeket tartottak Rheának, az istenek anyjának és vele együtt az édesanyáknak. Később az 1600-as években, Angliában, az ünnep vallási töltetet is kapott. Akkoriban még a családjuktól távol lévő szolgálók is szabadnapot kaptak, hogy a napot édesanyjukkal tölthessék.

 • Szerelemből született fények - ZENZA

  2015.08.13.

  ZENZA

  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal holland lány, aki szerelmese volt a lakberendezésnek és a kelet varázslatos világának, így útra kelt, hogy apró, ZENZA nevű üzletébe elhozza a kelet varázslatos szépségű kézműves tárgyait...

EasyTagCloud v2.8