4 items tagged "Vondom"

 • 8 hasznos tipp kültéri bútor vásárlásához

  2016.04.21.

   Varaschin

  A tavasz beköszöntével egyre gyakrabban fordulhat meg a gondolat a fejedben: hogyan tegyem kényelmesebbé és szebbé kertem, teraszom? Napról-napra többen térnek be hozzánk, tanácsot kérni, hogyan érdemes kültéri bútort vásárolni.

 • Inspiráció kültéri kaspó választásához

  2016.06.09.

   

  Esetenként felmerülhet egy érzés az emberben… Valami újat, valami változatosat szeretne a teraszon is… Talán veled is előfordult, hogy beszerezted a kültéri pihenőbútorokat, melyeket kültéri textilekkel és szőnyeggel tettél otthonossá és még mindig ott bujkált benned az érzés, hogy valami nem kerek…

 • Ötletek a kültéri világítás megoldására

  2016.05.30.

  A forró nyári éjszakákon szívesebben töltjük időnket kinn a teraszon, a virágoktól és a harmatos fűtől illatozó kertben. Ez az élmény a megfelelő kültéri világítás használatával tovább fokozható. A kültéri világító testek és világító objektumok a megfelelő fényviszonyok biztosítása mellett a terasz, a kert karakterét is meghatározhatják.

 • Szőnyeg kültérre?... Szőnyeg kültérre!

  2016.06.20.

   

  Most újítottad fel a teraszod, esetleg éppen érkeztek meg a frissen vásárolt kültéri bútoraid, mégis úgy érzed, hogy valami mi még nem teljesen kerek? Akkor megéri tovább olvasnod… Mai bejegyzésemben arról írok, mik azok a kiegészítők, amivel a kültéri tereket még otthonosabbá és meghittebbé teheted.

EasyTagCloud v2.8