5 items tagged "Dedon"

 • 8 hasznos tipp kültéri bútor vásárlásához

  2016.04.21.

   Varaschin

  A tavasz beköszöntével egyre gyakrabban fordulhat meg a gondolat a fejedben: hogyan tegyem kényelmesebbé és szebbé kertem, teraszom? Napról-napra többen térnek be hozzánk, tanácsot kérni, hogyan érdemes kültéri bútort vásárolni.

 • Okos bútorok - helytakarékos megoldások kis életterekben

  2017.05.02.

   

  Az elmúlt években az ingatlanárak emelkedésével egyenesen arányosan csökkent az életterek mérete, ezért egyre nagyobb az igény az okos – helytakarékos megoldásokra. Egy térnek nem feltétlenül kell túlzsúfoltnak, élhetetlennek lennie azért, mert aprócska.

 • Ötletek a kültéri világítás megoldására

  2016.05.30.

  A forró nyári éjszakákon szívesebben töltjük időnket kinn a teraszon, a virágoktól és a harmatos fűtől illatozó kertben. Ez az élmény a megfelelő kültéri világítás használatával tovább fokozható. A kültéri világító testek és világító objektumok a megfelelő fényviszonyok biztosítása mellett a terasz, a kert karakterét is meghatározhatják.

 • Szőnyeg kültérre?... Szőnyeg kültérre!

  2016.06.20.

   

  Most újítottad fel a teraszod, esetleg éppen érkeztek meg a frissen vásárolt kültéri bútoraid, mégis úgy érzed, hogy valami mi még nem teljesen kerek? Akkor megéri tovább olvasnod… Mai bejegyzésemben arról írok, mik azok a kiegészítők, amivel a kültéri tereket még otthonosabbá és meghittebbé teheted.

 • Vissza a természethez – a legfrissebb trendek a Milánói Bútorvásárról

  2017.04.24.

   

  Április 5-9 között, 56. alkalommal rendezték meg a rangos bútorkiállítást, a Salone Del Mobile-t. 1961 óta, minden év április első heteiben Milánóban összegyűlnek a világ vezető bútorgyárai, akik több, mint 300.000 látogató számára mutatják be a legfrissebb trendeket és a legújabb kollekciókat.

EasyTagCloud v2.8