4 items tagged "Casamance"

 • Érezd az otthon melegét a teraszon is

  2016.07.04.

  A forró, nyári nappalokat követő hűvös éjszakákon, a hosszúra nyúló kellemes beszélgetések hangulatát a kültéri kandallóban pislákoló láng tovább emelheti.

 • Hat fontos szempont függöny vásárláshoz

  2016.04.30.
  Függöny The Showroom

  Itt a tavasz, ilyenkor nem csak a természet újul meg, de mi magunk is késztetést érezhetünk otthonunk átalakítására, felfrissítésére. Ennek egyik legegyszerűbb módja a lakástextilek cseréje. Sokat hallottuk már, hogy a jól kiválasztott függöny öltözeti lakásunkat.
  De mégis mire kell odafigyelni függönyvásárlás során? Íme, hat fontos szempont, hogy függönyöd valóban megkoronázza otthonod stílusát.

 • Hatékony árnyékolás kinn és benn

  2016.06.27.

  Jóleső érzés lehet a nyári, madárcsicsergős reggeleken a felkelő nap első sugaraira ébredni… Mégis, ilyen idő tájt megnövekedik az igény a hálószoba sötéten és hűvösen tartására, melynek megoldásárára számos módszer létezik úgy, mint a redőny, a reluxa, a sötétítő függöny vagy a sötétítőként (is) funkcionáló (római) roló.

 • Tippek a tökéletes tapéta kiválasztásához

  2016.05.20.

  A tapéták újra reneszánszukat élik, legyenek ezek egyszínű, anyagukban strukturált, hatalmas virágokkal díszítettek vagy éppen trendi chevron mintásak. Tapétával dekorálni azért is jó ötlet, mert meghatározhatja az egész enteriőr alap hangulatát, ráadásul könnyű a tisztántarthatóság miatt időtálló befektetés is. Használatukkal könnyen teremthetsz romantikus, bohém vagy akár letisztult modern atmoszférát.

EasyTagCloud v2.8