5 items tagged "Harlequin"

 • Az örökzöld retro

  2017.05.15.

   

  Ahogy a történelem ismételi önmagát, a lakberendezésben is úgy kerülnek reflektorfénybe újra és újra a régi idők trendjei és a nagy tervezők munkái. Az idő múlásával egyre tágulnak a retro stílus határai: amíg évekkel ezelőtt a stílus jellemzően a fiatalok, a lázadó személyiségek, a kalandorok körében volt népszerű, addig mára ez a kör kibővült, egyre többen keresnek meg minket ilyen irányú elképzeléssel.  

 • Érezd az otthon melegét a teraszon is

  2016.07.04.

  A forró, nyári nappalokat követő hűvös éjszakákon, a hosszúra nyúló kellemes beszélgetések hangulatát a kültéri kandallóban pislákoló láng tovább emelheti.

 • Hatékony árnyékolás kinn és benn

  2016.06.27.

  Jóleső érzés lehet a nyári, madárcsicsergős reggeleken a felkelő nap első sugaraira ébredni… Mégis, ilyen idő tájt megnövekedik az igény a hálószoba sötéten és hűvösen tartására, melynek megoldásárára számos módszer létezik úgy, mint a redőny, a reluxa, a sötétítő függöny vagy a sötétítőként (is) funkcionáló (római) roló.

 • Tippek a gyerekszoba berendezésére

  2016.05.24.

  A gyermekek birodalmának alakítása a csecsemőkortól a felnőtté válásig folyamatos feladat. Fejlődésüket nem csak a szülőkkel való kapcsolat, de környezetük is nagyban meghatározza. A szobájukban megteremtett harmónia, rend, tisztaság, fények, színek mind-mind elkísérik őket felnőttként is.

 • Tippek a tökéletes tapéta kiválasztásához

  2016.05.20.

  A tapéták újra reneszánszukat élik, legyenek ezek egyszínű, anyagukban strukturált, hatalmas virágokkal díszítettek vagy éppen trendi chevron mintásak. Tapétával dekorálni azért is jó ötlet, mert meghatározhatja az egész enteriőr alap hangulatát, ráadásul könnyű a tisztántarthatóság miatt időtálló befektetés is. Használatukkal könnyen teremthetsz romantikus, bohém vagy akár letisztult modern atmoszférát.

EasyTagCloud v2.8