6 items tagged "Alf Da Fre "

 • Bőrbútor ápolása

  2016.10.03.

   

  Bőr bútort vásárolni az otthonodba valódi befektetés, ezért ápolására ajánlott figyelmet fordítani. Mielőtt megijednél: a bőr bútorok gondozása sem bonyolultabb, mint bármely egyéb darabé, tanácsos viszont néhány ökölszabályt betartani. Hogy mik ezek? Ha tovább olvasol, megtudod…

 • Éjjeliszekrény versus lerakó asztal

  2017.06.27.

   

  Az ágy melletti tároló az egyik legjobb példa arra, hogy egy bútor kiválasztásánál egyformán fontos a funkció és a design. Hiába van például egy tökéletesen szép lerakóasztal az ágy mellett, ha nem éred el kényelmesen az éjjeli lámpa kapcsolóját, ugyanakkor attól függetlenül, hogy az éjjeli szekrény mindent elnyel, nem biztos, hogy megjelenésében is öltözteti az enteriőrt.

 • Fókuszban a szőnyeg

  2016.09.26.

   

  A tér egyik legmeghatározóbb eleme a szőnyeg, mely textúrájával, színével, mintájával nagyban befolyásolja az enteriőr hangulatát. Ebből kifolyólag kiválasztása figyelmet érdemel.

 • Fókuszban az ágy

  2016.09.12.

   

  Tudtad, hogy életünk egy harmadát alvással töltjük? Néhány napos alváshiány után komoly pszichés zavarokat figyelhetünk meg magunkon: nem tudunk koncentrálni, ingerültebbek lehetünk, nehezebben végezzük el a rutinfeladatokat is. Az alvás azon túl, hogy pihentet regeneráló hatással van az agy működésére, erősíti az immun- és idegrendszert. Többek között emiatt is érdemes figyelmet fordítani az ideális ágy és matrac kiválasztására.

 • Karim Rashid

  2016.10.10.

   

  Karim Rashid a bútor, a világítás, a divat valamint a belsőépítészet egyik legmeghatározóbb személyisége napjainkban. Az egyiptomi születésű sztárdesigner Kanadában nőtt fel, jelenleg családjával New Yorkban él és alkot.

 • Kültéri bútorok téliesítése

  2016.09.19.

   

  Te is azok közé tartozol, akik tavasztól egészen kora őszig legszívesebben a kertben, teraszon töltik szabadidejüket? Akkor biztosan szíveden viseled kültéri bútoraid tisztán- és karbantartását. A nyár elmúltával, a közelgő hideg, nedves, esős, fagyos időszak közeledtével ideje átgondolni kedvenc kültéri bútoraid téli tárolását.

EasyTagCloud v2.8