Office to go

Office to go

Bútortól a legapróbb kiegészítőig a "The Showroom" csapata segít neked megtalálni a tökéletes irodabútorokat és kiegészítőket.

Látványtervezés

Te megálmodod, mi megtervezzük. 3 dimenziós terveink segítségével sokkal könnyebben hozod meg a döntést!

Bútorok

Vezetői vagy operatív irodát tervezel? Esetleg irodai széket szeretnél? Kattints a bal oldali menüsorra!

Az idei évben hivatalosan 254 munkanapot dolgozunk, és ha nem számoljuk a szabadnapokat és levonjuk azokat a rövid sétákat, amit az íróasztaltól a központi nyomtatóig teszünk meg, viszont hozzáadjuk azokat az órákat is, amelyeket otthon a gép előtt töltünk, legalább 2032 órát ülünk.

Ez rengeteg idő ahhoz, hogy megérdemelt kényelemben, tökéletes ergonómiai kiváltságban és szépérzékünkre ható, otthonunkkal egyenrangú élettérben töltsük el. Kérd irodaszakértőnk tanácsát és a hatékony munkavégzésért frissítsd fel irodádat ergonomikus irodabútorokkal! Amennyiben új irodát szeretnél tanácsadóink szintén segítenek és hamarosan javasolni fognak egy konzultációs időpontot!

Tervezői csapat

Profi csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik irodák tervezésében és kivitelezésében. Iroda projektékjeinkben a tervezéstől kezdve a székek beszerzésén át az egyedileg gyártott bútorokig, íróasztalokig mindenben otthon vagyunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímen vagy a +36 20 611 9811 telefonszámon!