Szerzői jogok

A THESHOWROOM weboldalon megjelenő összes tartalom a blog illetve a szerző és üzemeltető DELAGNESE Kft szellemi tulajdona. Az itt található összes szöveg, a saját készítésű fotók és az oldal egyedileg alakított designjának minden részlete szerzői jogvédelem alatt áll.

Amennyiben valaki saját weboldalára kívánja a THESHOWROOM.HU weboldal bármely tartalmát áthelyezni, azt a kétféle módon teheti meg:
a./
A tovább közölni kívánt cikk címét és lead-jét (tartalmi összefoglalóját) fotó nélkül, hiánytalan, változatlan szöveggel átveszi a THESHOWROOM.HU honlapról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató közvetlen linket helyez el a címben vagy a lead alá.
b./
Teljes tartalom megjelenítése is engedélyezett, de csak és kizárólag abban az esetben ha a tovább közölni kívánt cikk teljes egészében, szöveg és képi anyagának változtatása-, valamint tartalmának csökkentése vagy növelése nélkül kerül megjelenítésre. Ebben az esetben is kizárólagos feltétel a forrás megjelölése, vagyis a THESHOWROOM weboldalára mutató közvetlen link elhelyezése.

Bárminemű tartalom ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele csak a DALEGNESE Kft  előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges, ezért annak feltöltése előtt Ön köteles gondoskodni a tartalom közzétételéhez szükséges minden engedély és jogosultság megszerzéséről. Minden más esetben a cselekmény szerzői jogot sért, és jogi következményeket von maga után.

Bárki, aki tartalmat vesz át aTHESOWROOM.HU weboldalról, az teljes mértékben felelős azért az átvett tartalomért és annak következményeiért amit a saját honlapján / weboldalán / blogján megjelenít és a feltöltéssel korlátlan szavatosságot és helytállási kötelezettséget vállal bármely jogszabálysértés vagy egyéb igényérvényesítés miatt eljáró szervektől vagy harmadik személyektől érkező igények esetére.