Bemutatóterem

Két szinten, 1200 négyzetméteren, közel 280 gyár kínálatával várunk. A bemutatódarabok hétről hétre változnak és nemzetközi márkák mellett saját, egyedi tervezésű és gyártású bútorainkat is kiállítjuk. Olyan világmárkákat láthatsz élőben, amelyeket a legdivatosabb lakberendezési magazinok hasábjairól ismersz. Kizárólagos forgalmazói vagyunk a Calligaris bútoroknak és a Leicht konyhabútoroknak, de forgalmazott márkáink között megtalálod nálunk a Tonin Casa, a Kartell és a Designers Guild kollekcióit is.

Mindenképpen nézz be hozzánk, ha rajongsz az olasz, minőségi lakberendezésért és otthonodat fényűzően szeretnéd berendezni, ám akkor is érdemes betérned, ha lakásod kialakítására szerényebb összeg áll rendelkezésre, de valami szépet, egyedit szeretnél.

Nálunk minden megtalálsz a tapétától a konyhabútorig, a csillártól a szőnyegen át a kanapéig, a mosdótól a kerti bútorig.

Bemutatótermünkben apró kávézó működik és az egyik bemutatókonyhában rendszeresen készítünk különféle süteményeket is. Fontos számunkra, hogy jól érezd magadat nálunk és kényelmesen tudj válogatni, tervezni, hiszen az egyik legfontosabb kérdésről, az otthonodról döntesz.

A bemutatótermünk kutyabarát, így hozzánk bátran érkezhetsz kedvenceddel együtt.

The Showroom bemutatóterem

The Showroom a térképen