Csapat

Nálunk a tervezés nem az íróasztalnál kezdődik. Miután megnéztük az alaprajzot, kimegyünk a helyszínre: feltérképezzük, milyen adottságokkal rendelkezik a tér, amit be akarsz rendezni, milyenek a fényviszonyok és milyenek a műszaki feltételek. Az elektromos hálózat elbírja-e a modern gépészetet, a falakra azonnal lehet-e tapétát ragasztani vagy kellenek előkészületek, a kanapéval lehet-e fordulni a lépcsőházban. Tapasztalatainkra alapozva minden apró részletre figyelünk mind a felmérés, mind a tervezés során.

The Showroom csapat

Házhozszállítást munkaidőben és egyedi egyeztetés alapján, munkaidőn kívül is vállalunk.

Komplett szolgáltatást nyújtunk, nem csupán otthonodba juttatjuk a megvásárolt lakberendezési tárgyakat, kiegészítőket, hanem össze is állítjuk, felszereljük, beüzemeljük. Neked nincs egyéb dolgod, mint élvezni, otthonod megújult kényelmét, szépségét.

Házhozszállítást végző csapatunkban szakembereink az építőipar minden területét képviselik. Így neked nem kell villany- vagy vízszerelőt hívnod, hogy használhatóvá váljon az otthonod. Mi a megtervezett konyhabútort nem csupán kiszállítjuk, hanem össze is szereljük, bekötjük a mosogatógépet, a sütőt és a mosogatót. Összeszereljük a gardróbszekrényt, felszereljük a csillárt és felragasztjuk a tapétát. A munka során olyan eljárásokat, eszközöket alkalmazunk, amelyek a legkisebb porral, hulladékkal járnak, ezzel is óvjuk otthonodat, majd a munka befejeztével össze is takarítunk. A csomagolóanyagokat összegyűjtjük, elszállítjuk és mivel fontos számunkra a környezettudatosság, újrahasznosítjuk.