Próbáld ki!

Nagyra értékeljük azt a bizalmat, amit nekünk szavazol, amikor megosztod velünk álmaidat és együtt tervezhetjük meg az otthonodat. Tudjuk, milyen fontos, hogy egy-egy több évtizedre szóló döntésnél a katalógusképen kívül rendelkezésedre álljon egy mintadarab is, amit megtapinthatsz, megvizsgálhatsz. Fontosnak tartjuk, hogy pontosan tudd, mit veszel és ne csak elképzelhesd azt. Célunk hogy elégedett legyél és ne kelljen csalódnod, mert másra gondoltál, mint amit kaptál.

Közel 280 gyár termékeit forgalmazzuk, s szinte mindegyikhez rendelkezünk mintakatalógussal. Nálunk lehetőséged van arra, hogy a bútorlapot „összepróbáld” a parkettával, a szőnyeggel, a tapétával vagy éppen a lámpával. Nem kell üzletről üzletre rohangálnod és csupán a képzeletedre hagyatkoznod, milyen lesz a végeredmény, az anyagok hogyan illeszkednek majd egymáshoz, nálunk mindezt kipróbálhatod, sőt a látványtervet is elkészítjük. 

Sőt, ha szükségesnek találod, haza is tudod vinni a mintakönyvet és ott tudod megnézni az anyagokat, ahol minden nap látni fogod azokat a használat során, így láthatod, hogyan érvényesülnek a színek és minták a textúra.

Speciális szolgáltatásunk, hogy otthonodban is kipróbálhatod a bútorainkat. Sok esetben mód van arra, hogy a kiválasztott bútort kivigyük hozzád és a nappalidban is megnézd, kipróbáld, megtaláltad az igazit vagy másikat keresel. Bútort akkor is kölcsönzünk, ha a megrendelt bútorod gyártási ideje hosszú. Számunkra fontos, hogy elégedett legyél, jól érezd magad és addig se maradj kanapé vagy szék nélkül, amíg a készülő darab megérkezik.