Városi Gábor tervezte lakások

Városi Gábor

„A speciális egyedi design bútorok kiválasztását, beszerzését, a „The Showroom” két munkatársa, Délity Ági és Kaló Dénes egyedülálló kreativitással végezte.” – írta rólunk a Lakáskultúra a ház bebútorozása kapcsán.

Nézd meg a fotókat!

Olasz design Budapesten

The Showroom referenciaA Csalán utcai lakás ötvözi a klasszikust a modernnel, a divatost a praktikussal. A teret a bútorok, szőnyegek osztják funkció szerint. A lakás domináns darabjai a Cattelan Italia Spyder Wood asztala és a körülötte álló Tonin Casa Mivida székek. A falon a Cattelan Italia Drop bortartója kapott helyet, ami praktikumán túl, csepp formájával egyben elegáns fali dísz is.

Nézd meg a fotókat!

Dukai Regina 30 évet várt lakására

Dukai Regina Papp Gergőnek a Pimasz úr ott alszik című műsorban elmondta, hogy mielőtt elkezdte lakása berendezését, több lakberendező csapattal is konzultált, ám a "The Showroom" szakemberi voltak az egyetlenek, akik igazán figyeltek rá, akik nem akarták ráerőltetni az elképzeléseiket, hanem megvalósították az álmait. Olyan lakást terveztek, majd valósítottak meg, aminek minden apró részlete illeszkedik Regina életviteléhez és ízléséhez.

Regina lakását a fehér uralja, és mivel szereti maga körül a rendet, az egyik falat, hatalmas, tükrös beépített szekrény borítja és külön szekrényt kaptak Regina cipői. A konyha kicsi, de praktikus, a nappali kanapéja pedig kihúzható, bármikor használható vendégágyként. A hálószobába a fürdőszobán keresztül lehet eljutni, ahol az egyik falat rendhagyó textúrájú, fehér falburkolat fedi, ám ez jól harmonizál a fehér fajanszokkal és a homokszínű csempével.