27
jan

HOSSZÚ KATINKA A THE SHOWROOMBAN

2015. 01. 27

Decemberben a Sport and Life prémium stílusmagazin exkluzív anyagának fotózásához volt szerencsénk biztosítani a helyszínt.
Mindig örülünk, amikor magazinfotózáshoz nyújthatunk segítséget, hiszen ilyenkor bennünket is ösztönöz a téma, szívesen hozunk létre egy-egy új enteriőrt a bemutatóteremben a témához kapcsolódóan.

Ezúttal egy igen színvonalas, tavaly márciusban útjára indult lap, a Sport and Life férfi magazin készítette el fotósorozatát a The Showroomban. Izgatottak voltunk, hiszen a hihetetlen sikereket elérő Hosszú Katinka és edzője, egyúttal, férje Shane Tushup voltak a fotózás alanyai.

Hosszú Katinka a The Showroomban

Mivel tudtuk, hogy ezúttal nem sportos, hanem sokkal inkább elegáns lesz a stílus, ezért igyekeztünk ehhez megtalálni a megfelelő darabokat.

Így lett az alábbi képekhez nagyszerű választás a TONIN CASA – PLAYA BUENA kanapé, a Katinka megszámlálhatatlan érmeit tartó CALLIGARIS MEMORABILIA fogas, mindezt kiemelni volt hivatott a két különböző színű és textúrájú BALCK EDITION – BIZANTE és ÉLITIS – VOLARE tapéta. Kiegészítőnek pedig a LIGNE PURE párnáit és LUCIA szőnyeget használtuk.

Ha fotós, újságíró vagy szakmabeli vagy és érdekel a The Showroom, mint helyszín, írj nekünk (info@theshowroom.hu) és kollégánk mihamarabb megkeres!

Amennyiben saját otthonod berendezéséhez szeretnéd a segítségünket kérni, úgy itt (info@theshowroom.hu) éred el szakértő kollégánkat!