27
febr

SIEGER DESIGN

A világ egyik leghíresebb design stúdiója a SIEGER DESIGN, mely egy több mint 50 éve, 1964-ben indult családi vállalkozás, amit ma az akkori alapítók két fia, Christian és Michael Sieger vezet.

A világhírű stúdió két alapvető vonal mentén dolgozik,  egyrészt a legnagyobb brandek számára dolgoz ki egyedül álló márkakoncepciókat, másrészt a lakberendezés változatos területének olyan neves képviselői, mint például a DORNBRACHT, az ALAPE, a DURAVIT, a CONMOTO, a TRILUX, a WEISSMANN, a FÜRSTENBERG, a KAFFEE PARTNER vagy a PINOLINO számára tervez termékeket.

Dornbracht - Lissé
Dornbracht – Lissé
DORNBRACHT – Touchfree technology ISH 1027
ALAPE – Scopio ISH 2017
ALAPE – 2Step

A SIEGER DESIGN a kreatív formatervezésen túl, sokkal tágabb értelemben tekint  a designra. Összefüggéseket kutat és értelmez annak a társadalomban elfoglalt ökológiai, gazdasági és kulturális kapcsolódási pontjai mentén.

Duravit – Happy D2

Szakértelmével átfogja az építészet, a design, a tervezés, valamint  a marketing komplett területeit, egyedi stílussal és különösen kifinomult technológiai kidolgozottsággal téve összetéveszthetetlenné mindazokat.

Alape
Conmoto – Rollfire

A stúdió sikere a munkatársak különböző nézőpontjainak ütköztetésében, az adott feladatok más és más nézőpontból történő elemzésében rejlik és ezek azok az egyedi látásmódok melyek összessége minden esetben a jellegzetes, és valóban egyedül állón innovatív megoldások születéséhez vezet.

Alape – Betty Blue

A design ügynökség és márkaépítés mellett – Christian és Michael Sieger 2005-ben létrehozták saját brandjüket SIEGER BRAND-et,  mely a lényegre törő gondolkodás és német precizitás mellett a nem egyszer meghökkentő szín- és formavilágával egyfajta mediterrán játékot és lendület is visz  kollekcióik szigorú, letisztult designjába.

fotók és a SIEGER DESIGN weboldala

Sieger Brand
Dornbracht – Mem
Dornbracht – Mem