07
máj

6 TIPP A GARDROB ÁTALAKÍTÁSHOZ

2015.07.15.    

Az évszakok váltakozása jó alkalom arra, hogy gardróbunkkal együtt a körülöttünk levő tereket, otthonunkat új formába rendezzük. A rendezetlen környezet hozzájárul a napi stresszhez, ráadásul sokat elárul rólunk és életvitelünkről, ha össze-visszaságban élünk. A rend megtartása egy gesztus önmagunk felé, amellyel közérzetünket tehetjük egyszerűen jobbá.

“Mindennek legyen helye és minden legyen a helyén” – kövessük ezt az elvet mialatt 6 egyszerű lépésben újra rendszert viszünk a gardróbunkba!

The Showroom gardrób

1. Szabadulj meg attól, amire nincs szükséged
Válogasd ki azokat a felesleges holmikat, amelyeket már évek óta nem hordtál. Használd a 3 kosár trükköt: egy kosár a szemétbe, egy kosár adománynak, egy pedig azoknak a ruháknak, amiket szeretnél megtartani.

2. Rendszerezz egyszerűen
Miután kiválogattad azokat a dolgokat, amiket megtartasz – rendezd újra a polcokat aszerint, hogy mikor mire van szükséged. Használj akasztókat, dobozokat és rendszerezőket egyszerű tárolás a sálaknak, öveknek, kiegészítőknek.

3. Használd ki a gardrób körüli területet!
A szekrényajtók mögötti szabad falfelület alkalmas arra, hogy néhány dekoratív fali akasztóval tovább növeld a felhasználható területet.

4. Fényt a szekrénybe!

Fontos, hogy mindent egyszerűen megtalálj a saját szekrényedben – ebben sokat segít az, ha a gardróbon belül telepítve van valamilyen fényforrás. Ha nem szeretnél villanyszerelőt hívni, akkor csak szerezz be pár öntapadós, LED-es lámpát – ezeket egyszerűen fel tudod a Neked tetsző helyre ragasztani.

5. Csoportosítsd a ruháid
Rendszerezd a ruháid bármilyen, általad választott tulajdonság szerint: szín, anyag, darabok, amelyeket gyakran használsz együtt. Így időt spórolhatsz meg, ami jól jön a reggeli készülődésnél.

6. Szerezz be jó minőségű fogasokat
Az esztétikai látványt fokozhatod, ha ugyanolyan ruhafogasokat használsz, a szekrényedben legyen akár fa, fém, vagy műanyag. Ezenkívül a jó minőségű akasztók a ruháidban sem tesznek kárt.

Inspirálódj képeinkből, vagy gyere és látogass el hozzánk – segítünk álom gardróbod megvalósításában!

The Showroom gardrób

The Showroom gardróbok

The Showroom gardróbok

The Showroom - gardróbok