07
máj

A FENIX FORRADALMA

2017.02.09.    

A konyha otthonunk egyik leginkább igénybe vett helyisége, ahol érdemes minőségi alapanyagokból készült, időtálló bútort, munkafelületet választani. Tökéletes döntés lehet, az innovációiról híres, olasz Arpa Industrial által kifejlesztett FENIX NTM nanotechnológiás, sokoldalúan felhasználható anyaga.

Ez a nagy kopásállóságú, karcálló, rendkívül könnyen tisztántartható és tisztítható felület remekül ellenáll a száraz hőnek, matt felülete nem tapad, – így az ujjlenyomatok sem látszanak meg rajta – fényvisszaverése alacsony, ezért könnyű rajta dolgozni. Az esetleges mikrokarcok pedig egy vasaló segítségével egyszerűen eltávolíthatók, itt találsz erről egy bemutató videót is.

Az anyag nagy előnye az egyéb termékekkel szemben, hogy vertikális és horizontális felületeken egyaránt felhasználható, így használatával lehetőség van nagyon letisztult kompozíciókat összeállítani. Szép, természetes színskáláján mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő, otthona stílusával tökéletesen harmonizáló árnyalatot.

A FENIX sokoldalúságát mutatja az is, hogy a konyhán túl a fürdőszobában, az étkezőasztalon, az irodában, és akár a közületi épületekben is remekül felhasználható.

Ha Te is szeretnél többet megtudni erről a sokoldalúan felhasználható anyagról, látogass el megújuló bemutatótermünkbe, ahol az alapbútorokon kívül számos izgalmas kiegészítővel is találkozhatsz.

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15