07
máj

AKUSZTIKUS TAPÉTÁK

2016.10.24.    

A kiegyensúlyozott élet egyik alappillére a nyugodt alvás, melynek alapfeltétele a csend. A meglévő – főképp idősebb – lakóépületek hangszigetelése az esetek többségében nem megoldott. Ilyenkor a beszűrődő zajok ellen utólagos szigeteléssel védekezhetünk. Erre kiváló megoldást nyújthatnak az új generációs akusztikus 3D-s tapéták, melyek néhány évvel ezelőtt Amerikában, Kanadában és a nyugati országokban kezdtek el terjedni és idővel a világ minden táján ismertté váltak.

Az innovatív technikával készülő, nem szőtt alapra ültetett, textil felületű burkolatok hőhatás segítségével kapják meg végleges mintázatukat. A 3D-s minták és a fény-árnyék játéka izgalmassá, egyedivé teszik a falburkolatot. Ugyanakkor az anyaghasználatnak, felületképzésnek köszönhetően ezek a falburkolatok elnyelik a zajokat, ezért különösen ajánlott hálószobák, gyerekszobák és buli szobák burkolására.

Amennyiben szívesen dobnád fel otthonod ilyen trendi, ugyanakkor praktikus falburkolattal és további inspirációra, információra van szükséged ezzel kapcsolatban, örömmel segítünk neked. A megszokott nyitva tartási időben várunk szeretettel bemutatótermünkben.

Nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: 10-15