07
máj

ÁLLATOK A LAKBERENDEZÉSBEN

2017.02.03.    

Minden évben Hamvazószerda előtt két héttel megkezdődik a Velencei Karnevál. Ilyenkor a városa apraja-nagyja csónakra száll, és ott töltik a napot, éjszakát. Ezen a szórakozás minden formája megengedett, aki a hajnalt is a vízen éli meg és keresztet vet magára az Adria vízével, az egész évre mentesül a betegségektől.

Ahogy mi emberek maszkokat öltünk magunkra az évnek ebben az időszakában, úgy időnként a tervezők a bútorokat bújtatják állatbőrbe:

A Front csapata MOOOI számára tervezett állólámpákat, lerakó asztalt ló, nyúl és disznó képében. Te szívesen találkoznál ilyen különleges darabokkal az otthonodban?

Szintén a MOOOI termékpalettáján találtam egy más, sokkal visszafogottabb, elegáns függőlámpát, melyet a tehetséges, török származású Londonban élő építész/designer Umut Yamac álmodott meg.

A neves, rendkívül elegáns, prémium kategóriás bútorokat készítő Visionnaire lounge széke egy kis extravaganciát csempész az enteriőrbe, ahol megjelenik.

Természetesen az állatvilág egyes szereplő szolidabb formában is jelen lehetnek a minket körülvevő enteriőrökben, kisebb méretű kiegészítők, dísztárgyak formájában. Az angol Eichholtz, az olasz Abhika és az Alessi kínálatában számos állatos apróságot találhattok:

A kiegészítőkön, hétköznapi használati tárgyakon túl a falakon is visszaköszönhetnek az állatok. A mi kedvenceink az Arte és a Wall and Decó legfrissebb kollekcióban is megtalálhatók:

A bátrabbaknak ajánlom az Adriani e Rossi halas, békás, szalamandrás kerámia kiegészítőit.

Ha további inspirációra vágysz, várunk szeretettel folyamatosan megújuló bemutatótermünkben.

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15