07
máj

BRAZÍLIA SZÍNEI

2016.08.22.    

Ez év augusztusában minden az olimpiáról szól. Itt, a blogon ezzel kapcsolatban bemutattuk már egy-egy olyan nálunk vendégeskedő sportkiválóságot, mint Hosszú Katinka (itt:http://bit.ly/sportkivalosagok), aki ez alkalommal is rendkívüli teljesítményt produkál a versenyek során. Emellett fejtegettem már az öt karika jelentését és válogattam „karikás” termékek közül (itt: http://bit.ly/otkarikasjatekok)

A héten a házigazda zászlaját vettem célpontba. Bizonyára mindenki számára tiszta, a Brazil nemzeti lobogó felépítése:

Egy zöld mező közepén látható egy sárga rombusz, mely egy kék kört, azon belül ötféle méretű csillagot és egy hajlított fehér szalagot magába. A szalagon a következő mottó olvasható: „Ordem e Progresso – azaz Rend és Haladás”.

Gyakran halljuk, hogy a zöld és sárga színek az ország természeti gazdagságát jelképezik. A zöld az Amazonas burjánzó erdőit, az Atlanti Dzsungelt és a Pantanát, míg a sárga az ország aranytartalékait szimbolizálják.

Gondolom a bevezetőből (és a fotókból) már sejtitek, hogy ezúttal élénk sárga és zöld színekben viruló termékeink közül válogattam Nektek.

Az élénk színek nem csak a lobogón, de otthonodban is remekül mutathatnak, sőt mi több ezek a vidám színek jó hatással lehetnek rád:

A sárga a legfényesebb és legvilágosabb szín, árnyalatától függetlenül derűssé, barátságossá teszi az enteriőrt. Ugyanakkor, túlzásba vitt használatával egy bizonyos idő elteltével feszültnek, ingerültnek érezheted magad, így inkább azt javaslom, hogy a hatalmas méretű sárgára festett falak helyett, kiegészítőkkel, egy-egy sárga színűre kárpitozott/festett alapbútorral add meg a szoba alaphangulatát.

A kék és sárga keverékéből kialakult árnyalat, a zöld a hideg és meleg színek határán helyezkedik el, megnyugtató, kiegyensúlyozó hatásának köszönhetően kellemesen érezheted magad akkor, ha egy enteriőrben felbukkannak különböző árnyalatai.

Ne feledd mi az Olimpiai Játékok alatt is szeretettel várunk bemutatótermünkben.

Nyári nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: időpont egyeztetés alapján