07
máj

BÚTOR KIÁLLÍTÁSI SZEZON – 2017 KÖLNI VÁSÁR

2017.01.20.    

2017 január 16 – 22 között ismét felpezsdül a bútoripar vérkeringése, ekkor rendezik meg az év első bútorvásárát Kölnben, ahol a világ minden tájáról érkeznek az új innovációk, formák, vonalak, alakulnak a legfrissebb trendek és legnagyobb örömünkre megindul a bútor kiállítási szezon.

Mai bejegyzésemben a The Showroom néhány személyes kedvencét mutatom be nektek, nézelődjetek, inspirálódjatok, válogassatok bátran.

Az népszerű, olasz, időtálló, letisztult lakossági és közületi területen egyaránt bátran felhasználható bútorokat készítő Pedrali standját idén a neves milánói bázisú Calvi Brambilla Stúdió tervezte, a bemutatótér tervezése során arra törekedtek, hogy minél otthonosabb, meghittebb, intimitást sugárzóbb enteriőrökben mutassák be a nagymúltú cég termékeit, többek között a Patrick Nourget tervei nyomán készült VIC karosszéket is, mely számos lábváltozattal, számtalan színben érhető el.

A gyár igyekszik a közösségi terekben is minél otthonosabb, komfortosabb hatást elérni ezért közületi bútorai kényelmesek, szívesen alkalmaznak finom tapintású, a szemnek kellemes árnyalatú kárpitozást bútoraikon, többek között a Social Plus moduláris rendszerű kanapéikon is.

Az 1973-ban alapított Fiam Italia csodálatosan elegáns, kifinomult üvegből készült modelljei mindenkit lenyűgöztek.

A Tonon egyik legfrissebb, ultra kényelmes forgó fotelja ergonómiai kialakításának köszönhetően tökéletes egy hosszúra nyúlt fárasztó nap utáni relaxációra.

A környezetvédelemre különös figyelmet szentelő, dán VITA ismét organikus formákkal, természetközelséget sugárzó darabokkal érkezett a kiállításra. Csavart formájával az ALVA lámpájuk – számomra – egy tengerparti sétát, a tenger morajlásának emlékét idézi fel. Ez a modell egyszerű formájával tökéletes kiegészítője lehet, akár egy letisztult, akár egy eklektikus enteriőrnek is.

Míg a filcből készült SHADE a funkcionalitást és a letisztult designt ötvözi. Megjelenése a letisztult formavilágú, modern bútorok között érvényesül igazán.

A bútorvásárok mellett bemutatótermünkbe is folyamatosan érkeznek a friss újdonságok, dekorációs kiegészítők, ha kíváncsi vagy látogass el hozzánk, megújult nyitva tartással várunk szeretettel.

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15