07
máj

ÉREZD AZ OTTHON MELEGÉT A TERASZON IS

2016.07.04.

A forró, nyári nappalokat követő hűvös éjszakákon, a hosszúra nyúló kellemes beszélgetések hangulatát a kültéri kandallóban pislákoló láng tovább emelheti. A teraszon installált kandallók amellett, hogy látványosak, az általuk kibocsátott hőnek köszönhetően a komfortérzetet is növelhetik.

Első lépésként – akárcsak a beltéri modellek esetében – gondold át, hogy a hagyományos fa tüzelésű vagy a modern, környezetbarát bioethanol-os változat áll hozzád közelebb. Ezután következhet a terasz és az azt körülölelő tér stílusához illő anyag és formaválasztás.

Fontos számodra a környezetvédelem? Akkor neked ajánljuk a füstmentes bioethanol, környezetbarát bioethanol kandallókat. Melyek egy speciális (96% bioethanol, 4% láng színét megfestő anyag keverékéből előállított) folyadékkal üzemelnek.

Az ideális modell kiválasztásához, ismerni kell a biztonságos használathoz elegendő szabad tér méreteit, illetve azt, hogy körülbelül hány ember üli körbe a lángokat. Ugyanis, a túl kicsire méretezett kandalló elveszhet az éjszaka csendjében – sötétjében, amíg egy túlméretezett darab, mindamellett, hogy ijesztően hat, sérülést is okozhat.

A bioethanol kandallók – akárcsak hagyományos társaik – számos változatban elérhetők, a kisméretű asztali daraboktól kezdve, a szabadon álló modelleken át egészen a falba építettekig.

 

Akárcsak a kültéri bútorokat, a kültéri kandallókat is védeni kell az időjárás viszontagságaitól, gondoskodni kell a megfelelő téli tárolásukról. Amennyiben a zárt, hótól, esőtől, fagytól védett raktározás nem megoldható, úgy egy védőzsák jó szolgálatot tehet.

Ha további inspirációra van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal. Segítőkész, hozzáértő kollégáink várnak szeretettel bemutatótermünkben.

Nyári nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: időpont egyeztetés alapján