07
máj

FÓKUSZBAN AZ ŐSZI -TÉLI TREND SZÍNEK

2016.09.05.    

„Itt van az ősz, itt van újra…”

A lendületes, nyüzsgő nyári időszakot követően ősszel minden kicsit lelassul, életvitelünk kicsit megváltozik. Ilyen idő tájt többször kerülhet középpontba az otthonok arculatának megváltoztatása, felfrissítése is. Mostani bejegyzésem (főképp) azokhoz szól, akik ezt a megújulást szeretnék trendkövető módon megvalósítani.

Idén a nyugalmat, a békét, az erőt és az optimizmust sugárzó színek kerültek a figyelem középpontjába.

A legújabb őszi/téli divatszínek is ebben a szellemben kerültek kiválasztásra. A legtrendibb színek között egyszerre vannak jelen az életteli, vibráló színek és a visszafogott földtónusok is. Most bátran kísérletezhetünk a textúrákkal, mintákkal és stílusokkal egyaránt.

A trendpalettán a kékek az állandóságot, a szürke stabilitást, a pirosas árnyalatok magabiztosságot és melegséget hoznak az otthonokba, míg a pinkes lilák és a fűszeres mustárszín valamint a meghökkentő sárgák egzotikát csempésznek oda.

Nos, akkor nézzük a színeket, melyek között biztosan mindenki megtalálja a maga ízléséhez leginkább passzolót:

RIVERSIDE (Pantone 17-4028) A hűvös, nyugalmat árasztó szín kifinomult ízlésre vall.

AIRY BLUE (Pantone 14-4122) Ez a könnyed, már-már súlytalan árnyalat minden térben a légies hatást erősíti.

SHARKSKIN (Pantone 17-3914) Az őszi/téli trendek jolly jokere, minden egyéb színárnyalattal remekül kombinálható. Letisztult terekben mutat a legjobban.

WARM TAUPE (Pantone 16-1318) időtlen, rendkívül jól kombinálható neutrális szín, mely kifejezetten jól passzol az organikus stílushoz.

DUSTY CHEDAR ( Pantone 18-1630) Ez a meleg és barátságos szín a pink őszi/téli megfelelője.

LUSH MEADOW (Pantone 18-5845) Elegáns, szofisztikált vibráló szín, mely eleganciát sugároz.

SPICY MUSTARD (Pantone 14-0952) meghökkentően vibráló szín, megfelelő arányban alkalmazva izgalmassá teszi az enteriőrt.

POTTER’S CLAY (Pantone 18-1340) neutrális földszín, meghittséget, barátságos hangulatot csempész az enteriőrbe.

BODACIOUS (Pantone 17-3240) a legmeghökkentőbb szín az őszi/téli színpalettán. Vibrálásával életet visz a legunalmasabb, téli napokba is. Különösen jól mutat a pink és piros színek mellett.

Ha szeretnél szakértő segítséget kapni otthonod felfrissítéséhez fordulj hozzánk bizalommal, hisz hozzáértő, kedves kollégáink már szombatonként is újra szeretettel várnak bemutatótermünkben.

Nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: 10-15