07
máj

GEOMETRIA A LAKBERENDEZÉSBEN

2017.03.02.    

A geometrikus minták óriási népszerűségnek örvendenek, megtalálod őket, a művészetek, a divat, az építészet és a lakberendezés területén, számtalanszor köszönnek vissza a legtrendibb magazinok hasábjairól is. Ez nem meglepő, hiszen az építészeti tervek – koncepciók, a bútorok és a különböző lakberendezési irányvonalak is egyszerű geometriákra épülnek.

Ezek a formák és minták segítenek megnyugtató, ugyanakkor izgalmas hangulatot teremteni az enteriőrben a méretüktől és a szobában uralkodó színektől függően.

Amíg a nagyméretű minták, vibráló színekkel kombinálva a 70-es évek hangulatát idézik, addig az apró társaik, halvány tónusokkal modern megjelenést kölcsönöznek a szobának.

A geometrikus minták, formák a lakástextileken túl 3D-s formában is megjelenhetnek a falakon – ilyenkor könnyűszerrel válhatnak az enteriőr fókuszpontjává. Csapatunk nagy kedvencei például az Adriani e Rossi kerámia fali dekorációi, melyeket bemutatótermünkben személyesen is megtekinthettek.

A letisztult vonalak a világítástechnikában, a kis-és nagy bútorokban egyaránt visszaköszönhetnek. Ezek a letisztult, egyszerű, geometrikus elemek kitűnően megállják a helyüket egy elegáns vagy akár egy fiatalos, lendületes enteriőrben is.

A szigorú, egyenes vonalak, sokszögek kiegészítők formájában is megjelenhetnek otthonodban így ezeket az évszaknak, hangulatodnak megfelelően rendezheted, cserélheted őket.

Várunk szeretettel bemutatótermünkben, ahol a neves olasz márkák mellett a letisztultabb vonalakat képviselő skandináv kiegészítők között is válogathattok.

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15