07
máj

HOGYAN TALÁLD MEG A TÖKÉLETES KANAPÉT?

2016.02.23.    

A tökéletes kanapé kiválasztása összetett feladat. Első lépésben mérd fel a rendelkezésedre álló teret, gondold át, mekkora ülőalkalmatosság fér el kényelmesen nappalidban, ezután tovább léphetsz a forma, stílus kiválasztására.

Az esztétikai tényezőkön túl jó, ha a szerkezetre is fókuszálsz, ugyanis ha a váz olcsó anyagokból készül, és az illesztések gyengék – nem sokáig élvezheted kanapéd kényelmét.
Egy kanapé akkor mondható komfortosnak, ha súlyunkat kényelmesen támogatni tudja, ehhez a rugózatnak nem szabad sem túl keménynek, sem túl puhának lennie.

[foogallery id=”4215″]

A prémium kategóriás kanapékat készítő SITS a design mellett kiemelt figyelmet fordít a kényelemre is, éppen ezért termékeik háromféle komfort kategóriában érhetők el.
Náluk a rugózatra minden esetben egy polyurehtan habréteg kerül, mely megadja a kanapé végleges formáját – komfortját azonban nem minden esetben.
Standard esetben közvetlenül a habrétegre kerül a kárpitozás, az ülőfelület és háttámla kemény, formatartó marad.

A polyurethan habréteg fölé szilikon gyöngyökkel töltött párna réteget is választhatsz, így a kanapéd komfortosabb és formatartóbb lesz.

Ha szívesen nézel tévét a kanapéra kucorodva, remek választás lehet számodra egy szilikon gyöngy és lúdtoll keverékével töltött kanapé, mely mindamellett hogy kényelmes remekül tartja formáját.

Egy minőségi kanapé fontos elemei a fix, vagy cserélhető párnák. Ha teheted, válassz cserélhető párnákat, ezek tisztítása, karbantartása jóval egyszerűbb, mint a fix változatoké. Bemutatótermünk legnépszerűbb darabjai közé tartoznak a neves, olasz ALBERTA SALOTTI termékei. Talán nem véletlenül, hiszen a márka minden igényt kielégítő, széles kárpit palettája a legtöbb modell esetében lecserélhető változatban is elérhető. Ez nagyban megkönnyítheti kedvenc kanapéd karbantartását.

A kanapé kényelmét nagyban befolyásolja a háttámla kialakítása, az ülésmélysége és a magassága. A kisebb ülésmélységű kanapék vendégfogadáshoz, míg a nagyobbak pihenéshez ideálisak.

Tudtad, hogy a kanapéd tovább megőrzi szépségét, ha heti rendszerességgel felrázod az ülő- és hátpárnákat?
Ha sikerült kiválasztanod a kanapé méretét, formáját nem marad más hátra, mint a számodra ideális kárpit kiválasztása. Széles szövetválasztékunkban találhatsz bársonyokat, szebbnél-szebb szöveteket, kellemes tapintású bőröket is. Ha minden mégsem elég, például FELIS kanapék egyes modelljeit színes kéderrel is választhatod, míg a VIBIEFFE arra is lehetőséget ad, hogy játékos kompozíciót alkoss az egyes elemek különböző kárpitozásának segítségével.

A GAMMA AND DANDY HOME COLLECTION formabontó modelljeit, mélytűzésekkel, látványos élvarrásokkal, rojtokkal teszi izgalmassá.

Ma már egyre több márka kínálatában szerepel többfunkciós darab, melyek vendégágy és tároló funkciót is elláthatnak.

Ha úgy érzed nehezen megy a választás, fordulj bátran bemutatótermünk szakértő csapatához, mi örömmel segítünk neked.

Szeretettel várunk bemutatótermünkben!
1139 Budapest, Petneházy u.82.
(Reiter Ferenc utca – Petneházy utca sarok)
H-P: 10-19
Sz: 10-15