07
máj

ÍGY KÉNYEZTESD MAGAD HIDROMASSZÁZSKÁDDAL

2017.01.05.    

A víz életünk létfontosságú eleme. Vízzel körülölelve fejlődünk édesanyánk testében és ide térünk vissza egy-egy kimerítő nap után, amikor frissülésre, megújulásra vágyunk. A test és lélek feltöltésének egyik legtermészetesebb, legegyszerűbb módja lehet egy nyugtató, meleg hidromasszázs fürdő. A hidromasszázs típusokat alapvetően 4 csoportra oszthatjuk, ezek:

  • Vízmasszázs, melynek lényege a víz intenzív áramlásában rejlik. A vizet a kádból szívja be, majd fúvókákon keresztül erősebben fújja vissza a kádba. Ez a típusú masszázs segíti az izmok regenerációját, csökkenti az izomlázat, és serkenti a vérkeringést.
  • Levegőmasszázs – közismert nevén pezsgőfürdő a vizet levegőbuborékokkal gazdagítja. Ebben az esetben a kád gépészeti terében elrejtett kompresszor a levegőt a kád alján elhelyezett fúvókákon keresztül a vízbe fújja. A levegőmasszázsnak jótékony hatása van a vérmonyásra és a limfatikus rendszerre.
  • Hirdo – és levegőmasszázs kombinációja, mely során egyidejűleg élvezhetjük az előbb említett masszázsok előnyeit.
  • Whisper rendszer rendkívül halk működéssel a kád aljáról biztosítja a víz és levegőmasszázst, ebben az esetben nincs külön szivattyú és kompresszor sem. Így működtetése rendkívül gazdaságos.

Az élmény fokozására olyan rendszer kiegészítők is elérhetőek, mint a hőtartó fűtés, vagy a fényterápia.

A hőtartó fűtés hatására a víz folyamatosan változatlan hőmérsékletű marad. A nagy teljesítményű víz alatti világítás relaxációs tulajdonságait a három alapszín és azok egymásba történő átmeneteivel éri el, szabályozók segítségével mindig hangulatunkhoz passzoló árnyalat mellett dönthetünk.

További inspirációért látogass el bemutatótermünkbe, ahol most a megújulás jegyében számos izgalmas újdonsággal várunk szeretettel, a megszokott nyitvatartási időben.

Nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: 10 – 15