07
máj

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A PIKNIK

2016.08.01.

Ilyenkor nyáron, amikor később sötétedik és az éjszakák sem olyan hűvösek, remek program lehet egy jó hangulatú kerti party, vagy egy megszervezett(?) piknik a természet lágy ölén, melynek sikerességéhez, a nagyszerű társaság mellett sok más is hozzájárulhat.

Hogy mik ezek a dolgok? Nos lássuk…

Első lépésként kell egy ideális helyszín – legyen az a kert, egy szép zöld park vagy éppen egy hatalmas virágzó rét…

Ha csilli-villi piknik kosarat nem is visztek magatokkal, azért egy kényelmes méretű pléd mindenképpen legyen nálatok. Ez amellett, hogy terülj-terülj asztalkaként funkcionálhat az ízletes lakoma elfogyasztásához, a késő esti, hűvösebb órákban kényelmet és biztonságot nyújthat Nektek.

A Guzzini színes, formatervezett, könnyű minden alkalomhoz illő terítékei között mindenki talál a maga stílusához illő szettet. A letisztult formák, üde színek kedvelőinek a Glam kollekciót ajánljuk, míg a Tiffany család a romantikus hangulatra vágyók kedvencévé válhat, amíg a Belle Epoque poharaiból, a zamatos borok és a hűsítő limonádé is jobban esnek majd.

A könnyed nyári borok kinyitásához szükségetek lehet dugóhúzóra is. Az olasz Alessi kínálatában számos mókás, különleges darab közül választhattok. Sőt mi több, ha az Alessi Red kollekciójára esik a választásotok még egy jótékony ügy mellé is odaállhattok. (http://bit.ly/alessi_red)

Négylábú kedvenceid számára is hangulatossá teheted a pikniket, ha az Alessi Petnic kosarát választod, melyben kényelmesen elfér a nekik készült csemege.

Ha további színes újdonságokra vagy kíváncsi, látogass el bemutatótermünkbe, ahol négylábú kis barátaidat is szívesen látjuk.

Nyári nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: időpont egyeztetés alapján