07
máj

ÍGY VÁLASSZ TV ÁLLVÁNYT OTTHONRA

2016.12.19.    

Manapság minden háztartásban van legalább egy tévé, ami a legtöbb esetben a nappaliban kap helyet, hiszen itt tud összeülni a család apraja-nagyja.

Az egyre bővülő TV designok más és más állványt, függesztési pontot, kompakt médiafalakat igényelnek. A bútoripar is lépést tart a multimédiás eszközök széles és sűrűn megújuló kínálatával ezért alábbi bejegyzésemben bemutatok néhány lehetőséget, hogyan és hol tartsd a tévédet, hogy megőrizd otthonod stílusát, kiemeld TV-d formatervezését és ergonómiában se lőj mellé.

Méret

A médiatároló vagy TV állvány mérete összhangban kell legyen a szoba és a TV méreteivel is. Ha nagy térben kerül elhelyezésre, akkor érdemes egy nagyobb darab mellett letenni a voksotokat, ugyanakkor egy kisebb méretű szobában egy finomabb darab jobban érvényesülhet.

Magasság

A kényelmes TV nézés egyik alapfeltétele a megfelelő magasság. A lapos képernyős TV alsó szélének a padlótól 50 – 60 cm magasságban kell lennie, attól függően, hogy alacsony vagy magasabb ülőhelyzetből nézitek a TV-t. A kényelmes magasságot egy tv méretűre vágott falhoz tartott darab kartonpapírral könnyen lemodellezhetitek, így elkerülhetitek a sok felesleges lyukat a falban.

Funkciók

Döntéseteket az is befolyásolhatja, hogy milyen tárolási megoldásokra van szükségetek. Kiemelnéd, vagy inkább elrejtenéd a DVD gyűjteményed? Szeretnéd a TV-t kompletten beépíteni, könyvek egyéb dekortárgyak társaságával? Vagy inkább az a típus vagy akit még a TV közvetlen tartozéka, a kábelek látványa is bosszant? Szeretnéd, hogy a TV egy könnyed mozdulattal a szoba több szögéből is jól látható legyen? Ezek esetében keress minket bátran és megtervezzük, legyártjuk számodra a tökéletes megoldást.

Ha további inspirációra van szükségetek, látogassatok el bemutatótermünkbe, ahol szekértő kollégáink az egyszerű kivitelű modellektől kezdve az egyedi gyártásúakon keresztül, egészen a prémium kategóriás tükörbe rejtettekig számos megoldást tudnak mutatni nektek személyes igényetek szerint.

Ünnepi nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 10 – 19

December 10: 10 – 15

December 11: Zárva

December 17: Zárva

December 18: Zárva

December 24 – Január 3: Zárva