07
máj

MENTSÜK MEG DESIGNNAL A VILÁGOT

2017.02.16.    

Az energiatakarékosság és a környezettudatosság egyre nagyobb szerepet tölt be az otthonok, a munkahelyek, és a közösségi terek kialakításakor, berendezésekor is. Egyre nagyobb teret nyer az energiapazarlás megszüntetése és az újrahasznosított anyagok használata.

Körültekintő választással te is hozzájárulhatsz a környezetünk védelméhez.

Biztos lehetsz abban, ha a megvásárolt polimer technológiával készülő termék ISO 1043‑1, ISO 1043‑2, ISO 1043‑3, ISO 1043‑4 minősítést kapott, akkor az, teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készül és az idő múlásával újra felhasználható. Ilyen modelleket találhatsz a mi termékpalettánkon is:

A környezettudatosság a természetes anyagok felhasználásakor is megjelenik, az FSCTM tanúsítvánnyal ellátott fa bútorok vásárlásával támogatod az erdők védelmét, ugyanis az ilyen minősítésű darabok a szigorú szociális, gazdasági és környezetvédelmi szabályokat betartó erdészetekből kerülnek ki.

A környezettudatosság a termékek gyártásán túl a csomagolásra is kiterjed: a dán VITA termékei fejlesztésénél arra is ügyel, hogy azok minél kisebb dobozokba kerülhessenek kiszállításra, így ügyelve a környezet megóvására.

Ha további inspirációra vágysz, várunk szeretettel folyamatosan megújuló bemutatóterünkben.

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15