07
máj

OKOS BÚTOROK – HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK KIS ÉLETEREKBEN

2017.05.02.    

Az elmúlt években az ingatlanárak emelkedésével egyenesen arányosan csökkent az életterek mérete, ezért egyre nagyobb az igény az okos – helytakarékos megoldásokra. Egy térnek nem feltétlenül kell túlzsúfoltnak, élhetetlennek lennie azért, mert aprócska.

A kreativitás már semminek nem szab határt. Szekrényből nyíló ágy, nappali falból kialakítható étkezőasztal, elrejthető konyhák, mind-mind az életterek maximális kihasználását segítik.

Ezek a praktikus megoldások, mindig egyedi mérethez igazítva nyújtanak átütő segítséget, ezért kiválasztásuknál bátran tervezhetünk különleges anyagokkal, színekkel, mert akár egy luxus autót, úgy garzonunk megmentőjét is egyedileg gyártják. Itt merül fel az ár kérdése, hiszen joggal gondolhatjuk, hogy a manufakturális munkát bőséggel kell megfizetni, de bátran állíthatom, hogy nemcsak funkcióban okoznak meglepetést az okos bútorok.

Íme néhány remek példa arra, hogyan tudsz lemondások nélkül, izgalmas, szerethető otthont kialakítani magadnak egy stúdió lakásban:

Ha további inspirációt szeretnél, látogass el bemutatótermünkbe, ahol várunk Benneteket sok szeretettel.

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15