07
máj

ÖTLETEK KÜLTÉRI KASPÓ VÁLASZTÁSÁHOZ

2016.06.09.

Esetenként felmerülhet egy érzés az emberben… Valami újat, valami változatosat szeretne a teraszon is… Talán veled is előfordult, hogy beszerezted a kültéri pihenőbútorokat, melyeket kültéri textilekkel és szőnyeggel tettél otthonossá és még mindig ott bujkált benned az érzés, hogy valami nem kerek… Ilyen esetekben is van megoldás:

Egy-egy zöldellő folt a teraszon családias, kellemes hangulatot teremthet, és ha a növény a karakteréhez illő kaspóban jelenik meg… az maga a tökély lehet.

Az anyagfelhasználást illetően több lehetőség közül válogathatsz, ilyenek a fa, az agyag esetleg a polypropilén. Mindegyiküknek megvan a maga előnye és hátránya. Mostani összeállításomban, néhány egyszerű és extravagáns modellt mutatok meg Neked. Ezek a formatervezett, színes, trendi és nem utolsó sorban pillekönnyű darabok széles méret és színpalettájuknak köszönhetően minden stílushoz remekül passzolnak.

Ha még nem szerezted be teraszod ezen kiegészítőit, akkor látogass el bemutatótermünkbe, ahol kedves, hozzáértő kollégáink segítségével kiválaszthatod az otthonod stílusához leginkább illő modelleket.

Nyári nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: időpont egyeztetés alapján