07
máj

PONT AZ “I”-RE – KÉPEK A FALON

2017.01.27.    

Egy ház dekoráció, kellemes tapintású lakástextilek, és felöltöztetett falakkal válik otthonná. A személyiségedhez, lakásod stílusához választott művészi alkotások amellett, hogy esztétikai üzenetet hordoznak, hangulatot teremtenek és téged tükröznek. Éppen ezért fontos megtalálni az összhangot, a képek/festmények és a bútorok stílusa között. Ugyanakkor, ajánlott az aktuális színtrendeket követő képek helyett az időtálló alkotásokat előnyben részesíteni, hiszen a trendek jönnek-mennek, a személyiséged fejlődik, az életstílusod az évek múltával változik, így egy trendi kép a falon könnyen unalmassá, megszokottá, jelentéktelenné válhat.

Vásárlás előtt érdemes átgondolni mi az, amit egy festménnyel szeretnél kifejezni, valamint tudsz-e azzal hosszútávon is együtt élni.

Ezen felül ajánlott néhány olyan kérdésre is választ adni, mint:

  • Milyen hangulatú kép illik az enteriőrhöz?
  • Milyen tónusok egészítik ki a szoba megjelenését?
  • Milyen méretű alkotás van összhangban az enteriőr arányaival?

A nagy múltú olasz Bubola e Naibo változatos technikákkal készített, több méretben elérhető művei között a nyomatott képek és kézzel festett darabok egyaránt megtalálhatók. A vidám színes, fiatalos festmények rajongói és a visszafogottabb képek szerelmesei egyaránt megtalálhatják kedvencüket. De akkor is érdemes náluk válogatni, ha csupán egy mutatós képkeretre van szükséged.

A szintén itáliai, az elegáns vonalat képviselő L’oca Nera változatos témájú, számos színvilágban elérhető nyomatott és kézműves technikával készült művészi alkotásai között egyaránt találhatsz absztrakt vagy éppen klasszikusabb virágos témákat is.

Azok számára, akik valami „mást” keresnek, szívből ajánljuk a Kantor Art Design stílusos, egyedi, a megrendelő személyiségére, otthonára szabott képeit. A fiatal alkotó az első személyes találkozó alkalmával felméri lakásod adottságait, az uralkodó színeit, személyiséged, majd ezt követően egy egyedi, megismételhetetlen, kézzel festett alkotást készít neked.

Ha további inspirációra vágysz vagy szeretnéd a fent említett márkák egyes darabjait megtekinteni, megvásárolni látogass el bemutatótermünkbe, ahol számos újdonsággal, színes kiegészítőkkel várunk szeretettel.

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15