07
máj

SPORTKIVÁLÓSÁGOK A THE SHOWROOMBAN

2016.08.08.    

Már megkezdődtek a 2016-os nyári olimpiai játékok, melynek első napján Szász Emese mellett, Hosszú Katinka is aranyérmet szerzett. Ennek kapcsán mai bejegyzésünkben szeretnénk felidézni néhány számunkra kedves emléket, melyek egy-egy magyar sport kiválóság nevéhez köthetők.

2014 végén volt szerencsénk vendégül látni bemutatótermünkben az ötszörös világbajnok, olimpikon Hosszú Katinkát.

Őt és férjét, Shane-t egyik kedvenc enteriőrünkben, egy elegáns Tonin Casa Playa kanapén, amíg érmeit a Calligaris Memorabilia fogason kapták lencsevégre. A csillógó-villogó érmék szépségét a visszafogott Black Edition – Bizante és az Élitis – Volare tapétái emelték ki.

Katinkán kívül az elmúlt években a magyar válogatott kézilabdázó, Iváncsik Tamás is megtisztelt bennünket bizalmával, akit a Sport and Life Magazin címlap fotózása kapcsán láthattunk vendégül.

Tamást és párját, Fantát többek között, egy a Gucci Divatház Formitalia számára tervezett letisztult vonalú, elegáns, grandiózus méretű bőr kanapé és azt remekül kiegészítő hajlított mdf és üveg szerkezetű dohányzóasztal társaságában, valamint egy igazán meghitt hangulatú hálószoba enteriőrben fotózták. A sorozat enteriőrjeiben felbukkanó darabok a mai napig rendelhetőek bemutatótermünkben, így akár te is hazaviheted a Tonin Casa Venice moduláris rendszerű elegáns bútorait vagy szert tehetsz egy rendkívül pihentető számos színben elérhető textil vagy bőr kárpitozású Kalinda pihenőfotelre is.

Amennyiben szívesen látnál otthonodban ilyen vagy ezekhez hasonló bútordarabokat, úgy örömmel látunk vendégül bemutatótermünkben, ahol kedves, szakértő kollégáink segítségével választhatod ki az otthonod stílusához leginkább passzoló darabokat.

Nyári nyitva tartás:

Hétfő: 10-19

Kedd: 10-19

Szerda: 10-19

Csütörtök: 10-19

Péntek: 10-19

Szombat: időpont egyeztetés alapján