15
máj

A GESSI SHOWROOM MILÁNÓBAN

2017.05.08.

Lakásátalakítás, felújítás vagy éppen új ház építése során az egyik legnagyobb költséget a burkolatok és szaniterek beszerzése jelenti. Bizonyára a fürdőszobaszalonokat járva ti is tapasztaltátok, hogy igazán ízlésesen berendezett üzletekkel ritkán találkozik az ember. Nem véletlenül, hiszen széles termékpaletta, a számos kiegészítő szerelvény stílusos bemutatása nem egyszerű feladat. Milánói kalandozásunk során mégis sikerült találnunk egy igazi gyöngyszemet, a Gessi bemutatótermét.

A nemzetközileg elismert, olasz fürdőszobai termékeket gyártó, trenddiktáló Gessi 1500 négyzetmérteres milánói bemutatóterme mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Itt minden a cég elhivatottságáról, az innovációkról, és a testet-lelket feltöltő – otthon is elérhető – környezet kialakításáról szól.

A milánói divatnegyed szívében található, többszintes showroomban nemes anyagok, szépen kidolgozott mobíliák, ikonikus modellek társaságában kerülnek bemutatásra a cég prémium kategóriás termékei. A hangulatot ellazító zene, a víz csobogása és a számos zöld növény és növényfal fokozza tovább.

Ahogy a fotók is mutatják érdemes megcsodálni a bemutatótermet, de ha nincs kilátásban milánói kirándulás és többet szeretnél tudni a Gessi termékeiről, látogass el bemutatótermünkbe, ahol örömmel segítünk abban is, hogy fürdőszobád tündököljön.

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 10 – 15