18
okt

ÁGY EXTRÁKKAL

2017.06.20.

Ma már léteznek olyan mechanikák, melyek használatával az ágyazás gyerekjátékká válik. A felnyitható ágyak óriási előnye a nagyméretű extra tárolóhely. A gázrugós megoldásnak köszönhetően ezek az ágyak egy laza mozdulattal nyithatók. Az ilyen típusú fekvőhelyek kétféle gázrugós szerkezettel érhetők el, ezek:

  • az egytengelyű emeléssel nyitható dynamic mechanika, valamint
  • a kéttengelyű mozgatással egyszerűen nyitható Maverick mechanika.

Ez utóbbinak az ágy könnyed felnyithatósága mellett, nagy előnye a matrac horizontális irányú emelhetősége, ami kényelmessé teszi az ágyazást, alkalmazásával hajolgatás és a nehéz matrac emelgetése nélkül könnyedén helyezheted fel a lepedőt az ágyra.

TV nézéshez, olvasáshoz ajánljuk azokat a modelleket, melyek kihajtható fejtámlával, beépített olvasólámpával vagy akár USB csatlakoztatóval rendelkeznek.

Egyre gyakoribb, hogy a hagyományos éjjeli szekrény helyett, könnyed, légies lerakóasztal kap helyet az ágy mellett. Ilyenkor az ékszerek, apróságok, magazinok tárolására megoldást nyújthat egy-egy rejtett rekesz vagy egy esztétikus zseb.

Egy kisebb méretű gyermek vagy ifjúsági szobában fejtörést okozhat a vendégágy elhelyezése. Ilyen esetben kreatív, praktikus megoldást nyújthatnak azok a modellek, melyeket az ágy alá csúsztatható vendégággyal láttak el. A komfortos vendégmatrac egy könnyed mozdulattal elővehető és eltehető.

 

Ha további izgalmas információra, újdonságokra vágysz látogass el folyamatosan felfrissülő bemutatótermünkbe, ahol a nyári nyitva tartásunk szerint várunk sok szeretettel.

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 9-19

Kedd: 9-19

Szerda: 9-19

Csütörtök: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: előzetes időpontegyeztetés szerint