18
okt

ENGLISH PANELS

2017.08.04.

Az English Panels falburkolat rendszerére klasszikus elegancia, letisztultság és az egyedi igényekhez való rendkívüli alkalmazkodás jellemző. A designerek a tervezés az alkotás folyamán végig szem előtt tartották a precíz formákat, a pontos arányokat. Ezentúl nagy gondot fordítanak az ideális faanyagok kiválasztására, a hibátlan illeszthetőségre, és könnyű installálásra.

A termék prémium minőségének köszönhetően harmóniát, eleganciát és egyedi megjelenést biztosít a térben, ahol megjelenik. Letisztult vonalvezetéséből adódóan minden stílussal remekül működik együtt.

A panelek kizárólag English White színben elérhetőek, ez a visszafogott árnyalat bármely egyéb tónussal remekül kombinálható.

Az elemek háromféle profillal, folyóméretben kaphatók, egy egység mérete 2070 mm. Minden elem elkészítése manufaktúrában történik, a formatervben nagy szerepet játszik az aranymetszés elve. Az English Panels kiosztása szabadon állítható, így egyedi falszakaszok méretéhez is könnyen illeszthetők. A kész paneleket végzárni a párkányléc 90 fokban történő fordításával lehet.

A felhelyezés szinte gyerekjáték, nincs szükség fúrásra, csavarozásra mindössze egy speciális ragasztószalagra.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed és további információt szeretnél vagy csak közelebbről megtekinteni az English Panels falburkolatokat, látogass el bemutatótermünkbe, ahol várunk szeretettel.