18
okt

LAOKOON DESIGN FALBURKOLATOK

2017.07.17.

A 2011-ben Szentirmai-Joly Zsuzsanna – a mozgószövet feltalálója – által alapított Laookon Design az elmúlt évben debültált innovatív beltéri falburkolatával, ami lelkes fogadtatásra talált a látványos textúráinak és könnyű installálásának köszönhetően. A metál és földtónusok mellett egyéb, menta, vagy éppen élénk sárga színekben is elérhető panelekkel könnyedén meghitt hangulat teremthető az otthonokban.

A 2016-ban bemutatott dekorációs falburkolatok még Őfelsége Latifa hercegnő tetszését is elnyerték, hiszen ezekben a csodás darabokban visszaköszön az arab otthonokat jellemző kényelem és puhaság is, melyek a kollekció hívóaszavai.

A dekorációs elemek a fal mellett, bútorok frontjára is helyezhetők, használatukkal egyedi, hangsúlyos, mutatós darabok készíthetők.

Odafigyeléssel, precizitással ezek a beltéri dekorációs falburkolatok, akár házilag is felhelyezhetők a falra. A szép végeredményért csupán néhány olyan egyszerű dologra ajánlott odafigyelni, mint a felület egyenletessége, a borítani kívánt felület pontos kijelölése.

Egyes minták, mint a Dragon és a Trapeze esetében a kezdő panelek széleit le kell vágni a tökéletes illeszkedés és fedés érdekében. Ezt ajánlott fémvonalzó mellett, új, éles vágókéssel tenni. Fontos, hogy a felhelyezés, felülről- alulra haladva történjék, vízbázisú polisztirolhoz ajánlott ragasztóval rögzítve.

A Laookon Design látványos falburkolatainak textúrája a brand elképesztően szép lámpáiban is visszatér. Ezek a modellek tökéletes kiegészítői lehetnek az enteriőrnek falburkolattal vagy akár anélkül is.

Ha további információra vagy inspirációra van szükséged, látogass el bemutatótermünkbe, ahol a falburkolaton kívül a márka lámpáit is megcsodálhatod, megvásárolhatod.