12
aug

A tusolás luxusélményei

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerülnek az olyan speciális  megoldások, mint a különleges zuhanyrendszerek, spa-k és további hasonló well-being megoldások. Németország, és a világ egyik legelismertebb gyártója, a DORNBRACHT az utóbbi években számos innovatív megoldással lépett piacra: függőleges- és vízszintes zuhanyrendszerekkel, ülő-, lábzuhanyokkal, és utoljára egy attraktív, befolyó lyukak nélküli, telitányéros megoldással.

AQUAMOON – A VILÁGÍTÓ VIZES HOLD…

Egy rendszer, amit alig egy éve mutattak be és ami még inkább felbolygatta a témában (stilszerűen fogalmazva) már amúgy is pezsgő piacot.

Az AQUAMOON egyetlen hatalmas, 1 méter átmérőjű világító “hold” a plafonon, melyről minden eddigi rendszertől eltérően, hiányoznak a különféle méretű és mennyiségű kifolyólyukak. Az AQUAMOON korongjából, kizárólag annak szélein körbefolyva érkezik a víz az alatta állóra. Ennek az egyszerű geometrikus formának köszönhetően, a fizika törvénye alapján a spirálisan örvénylő, csavarodó vízkép minden esetben homokórát formáz, ami a vízsugár erősségétől függően, hol keskenyebb, hol szélesebb formában, ezáltal pedig különböző intenzitással éri a testet. Az igazán érzéki zuhanyhoz váltakozó színű fényjáték is tartozik, más és más színekkel a relaxációs, a frissítő és a stresszoldó masszázsokhoz, ezzel is támogatva illetve erősítve annak egyedülálló vizuális, fizikális és mentális hatásait.

COMFORT SHOWER – EGYÉNI VÍZÉLMÉNY KÉNYELMESEN

A Comfort Shower a Dornbracht olyan speciális alkalmazása, mely egyedülálló módon, egy kényeztető ülő zuhannyal egészíti ki a spa élményt.

A különböző kifolyók és vízképek egyetlen gombnyomással programozhatók, mégpedig kényelmes ülő testhelyzetben, ami méginkább elmélyíti a relaxációt. A rendszer egyrészt új módját kínálja a zuhanyzásnak, másrészt tovább bővíti a Dornbracht Vertical Shower (Álló zuhany) és Horizontal Shower (Fekvő zuhany) kínálatát. Egyesíti az innovációt és kényelmet, hiszen az ellazult ülő testhelyzet tökéletes módja a hidroterápia élvezetének, a Kneipp zuhanynak, illetve a masszázsnak.

HORIZONTAL SHOWER – A VÍZSZINTES VARÁZSLAT

Palettájának igazi kuriózuma a vízszintes zuhany, melynek élménye semmihez nem fogható.

Fűtött márványlap, hat zuhanyfej, melyek lágy esőztetéssel simogatnak, vagy erőteljesen masszíroznak, egyesével állítható vízhőmérséklettel,  zuhanyfunkcióval, és vízerősséggel. A rendszerben természetesen különböző típusú emocionális effektek, hangok és színek is programozhatók. Az eTOOL vezérlőpanelén keresztül kiválasztott programok változatos koreográfiával, különböző hőmérséklettel és intenzitással nyújtjanak  lazító, kiegyensúlyozó, frissítő és energizáló hatásokat.