12
nov

GIORGIO SORESSI

Az ismert designer Giorgio Soressi neve mára elválaszthatatlanná vált a bútor design olyan trenddiktáló világmárkáitól, mint az olasz ERBA ITALIA, vagy a francia ROCHE BOBOIS.

Egyedi művészetével és különleges látásmódjával lehetőséget nyújt az embereknek, hogy megnyíljanak a világra. Merjenek mások lenni, merjenek választani, és merjék mindezt élvezni. Sokan keresik, de nem találják ezt a fajta szabadságot, viszont ha alaposabban szemügyre vesznek egy SORESSI bútor, abban felfedezik ennek lehetőségét.

Ez az a filozófia ami áthatja az olasz designer bútorait:

Azokat az embereket megszólítani, akik készek a változásra, hogy merjenek egy olyan környezetet kialakítani, ami tele van energiával. Az energia pedig ott születik, ahol különbözőség van. Tehát nem az egyformaságban, hanem épp a különbözőségben van az izgalom.

Ahogyan vallja, a tervezés olyan mint egy utazás, számos úttal és számos impulzussal. Majd egyszer csak jön az az egy impulzus, ami mindent visz – és csak rajtunk múlik, hogy egy szürke és monoton vagy egy stílusos, energikus, életteli enteriőrben találjuk magunkat.

Olyan formákkal, olyan színekkel és olyan anyagokkal szeret dolgozni, melyektől az enteriőrök művészi terekké válnak. Míg manapság a piacon található termékeknek 90%-a hasonló stílusjegyeket visel, addig a SORESSI bútorok merészen egyedi megjelenéssel tűnnek ki a kortárs bútortrend darabjai közül, és teljesen mindegy, hogy a lámpáról, a fotelről vagy a kanapéról beszélünk…