19
dec

2018 karácsonyi trendjei

Az utóbbi években egyre inkább úgy tűnik, a karácsonyt és az advent időszakát is áthatják a trendek, színekre, hangulatokra, stílusokra vonatkozóan.

IVV GLASS DESIGN

Ez nem is baj, hiszen ettől még megmarad a karácsony bensősége, csupán annyi történik, hogy az év legszebb ünnepe látványában is igazodik otthonunk, és napjaink lakberendezési stílusaihoz. Vannak tradícionális színek melyek elválaszthatatlanok az ünneptől, és vannak olyan, minden évben más és más árnyalatok, melyek az adott év aktuális divat irányzatait követik. Ebben az évben a tradicionális színek mellé két újdonság is csatlakozott, egyik egy igazi színorgia, a szivárvány trend, a másik pedig mintegy ellenpólusként, egy puha, fáradt rózsaszín colorit.

SZIVÁRVÁNY TREND

A legújabb és legizgalmasabb idei trend amit bárki könnyedén megvalósíthat otthonában. Érdekessége, hogy a választott színektől függően, tökéletes harmóniával illeszkedhet mind a hagyományos, mind a modern karácsonyok világába. Maga a design végtelen egyszerű, de annál ötletesebb. Tulajdonképpen nem más, mint a színek szoros egymás melllé csoportosítása, majd átmenete egy újabb színcsoportba – tetszés szerint vízszintesen, függőlegesen, vagy akár spirális formában.

TRADÍCIONÁLIS – PIROS / ARANY KARÁCSONY

Ez az a két szín, ami nélkül nem volt és nem is lesz karácsony. Nincs olyan otthon, ahol a legújabb irányzatok ellenére is, ne térne vissza időről időre. A régi, békebeli karácsonyok hangulatát hordozza, az arany klasszikus eleganciájával fűszerezve.

IVV / Diamante tányérok

A színpáros a karácsonyfán kívül, megjelenik a dekorációkban és az ünnepi terítéken is, szeretetteljes, ódon patinát közvetítve.

ELEGÁNS – ARANY / EZÜST KARÁCSONY

Sosem megy ki a divatból, a klasszikus, nemes elegancia színe, ami tovább emeli a karácsony fényét. A fehér a havat, az ezüst a jeges csillogást képviseli, melyet az arany, a megcsillanó Nap fényével von körbe.

IVV / Arabesque

KIFINOMULT – FÁRADT RÓZSASZÍN KARÁCSONY

Az idei karácsony nagy felfedezettje – elsősorban a hölgyek körében. Gyönyörű, tompa rózsaszínjét melegség járja át és szinte érezni mindent körbe ölelő, süppedős, puha lágyságát. Kívánja a finoman libbenő pihe-puha fehér tollakat, angyalszárnyakat és boákat, amik még varázslatosabbá teszik látványukat.

IVV / Iroko étkészlet és gyertyatartók

Végül is mindegy milyen karácsonyi dekoráció mellett döntünk, egy a lényeg: a közös ünnep várás és készülődés öröme, melyet egy csodaszép áldott Karácsony koronáz meg, úgy, ahogy mi a legjobban szeretjük…